Allround Legal Counsel

#REQ0007922

Lijkt het je leuk om als allround Legal Counsel bij een internationaal, dynamisch bedrijf aan de slag te gaan? Durf je de uitdaging aan te gaan en een grote diversiteit aan juridische aangelegenheden samen met de Manager Legal Affairs op te pakken? Dan is Kramp op zoek naar jou!

De functie
Als Legal Counsel word je onderdeel van de afdeling Legal Affairs. Je vervult een zeer brede en veelzijdige functie waarbij je in je dagelijkse werkzaamheden een sterke internationale focus hebt. Je schakelt direct met de Manager Legal Affairs en hebt veelvuldig contact met collega’s van andere afdelingen en externe partijen. Het is de bedoeling dat je als volwaardige, pro-actieve sparringpartner meedraait in de algemene juridische praktijk van de organisatie. Je focus ligt o.a. op het algemene contractenrecht, e-commerce en compliance (mededingingsrecht, dataprotectie). Niet alleen heb je te maken met veel van de buitenlandse vestigingen van Kramp in Europa, je zult er af en toe ook eens naar toe gaan.

Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit:
•    Het opstellen, beoordelen en uitonderhandelen van allerhande commerciële contracten;
•    Bijdragen aan de voorbereiding van Kramp op de nieuwe Europese Privacy Wetgeving (GDPR);
•    Adviseren over mededingingsrechtelijke vraagstukken, waarbij je o.a. kunt denken aan het toetsen van samenwerkingsvormen;
•    Het bijhouden van relevante juridische ontwikkelingen en/of wet- en regelgeving;
•    Adviseren op het gebied van Corporate Law en Corporate Structures.


Onze verwachtingen
Je bent een ambitieuze, pro-actieve jurist die snel leert en stevig in zijn/haar schoenen staat. Je hebt een open persoonlijkheid en durft van jezelf te zeggen dat je flexibel bent en gemakkelijk kunt schakelen met mensen van andere disciplines en afdelingen. Je bent commercieel ingesteld en kijkt ernaar uit om mee te groeien met de organisatie. Bovendien heb/ben je:
•    een afgeronde universitaire opleiding Nederlands Recht;
•    tussen de 0 en 5 jaar relevante werkervaring in het bedrijfsleven en/of de advocatuur;
•    goede beheersing van de Engelse taal;
•    woonachtig in omgeving Nijmegen, Arnhem, Deventer, Enschede of bereid binnen reisafstand van Varsseveld te komen wonen.


Wat bieden we jou?
Als Legal Counsel bij Kramp krijg je goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken binnen een organisatie waar veel aandacht wordt besteed aan de ontwikkeling van mensen. Je krijgt de mogelijkheid om zowel op persoonlijk- als op zakelijk vlak te groeien met een passend opleidingsbudget.


Wie zijn wij?
Kramp is één van de grootste en snelst groeiende technische groothandels in Europa. De manieren waarop wij onze professionaliteit gebruiken om tot succes te komen, is de basis voor ons zakelijke succes: een leidende positie in de markt. De mensen van Kramp zijn enthousiast, betrokken en informeel. We spreken de taal van de (interne) klant, begrijpen uitdagingen en denken hier actief in mee. Bij Kramp werken inmiddels meer dan 3000 collega’s. Zonder de passie, het enthousiasme en de bevlogenheid van onze meer dan drieduizend (internationale) medewerkers zouden we de groei en ontwikkeling niet waar kunnen maken. Bij onze vestiging in Varsseveld bieden wij jou een uitdagende voltijdstage!


Procedure voor deze vacature
Kramp heeft DPA Legal gevraagd om de werving en selectie procedure te verzorgen. Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met DPA Legal, Diana van der Helm, telefoon 06-12 18 07 58. Solliciteren kan via https://www.dpa.nl/solliciteren/?pid=36802
 

Varsseveld (NL)

Location: