Stage videoproductie

#REQ0008978

Kramp is op zoek naar een videoproductie stagiair
Start februari 2019

MBO/HBO| Varsseveld

Ben jij enthousiast over video’s produceren en alles wat er bij komt kijken?
Dan is deze stage wat voor jou!

Voor de periode februari 2019 t/m juni 2019 zoeken we een fulltime allround video producent. Dit houdt in dat je goede kennis hebt van camera’s, regie, productie, en editing.
Tijdens je stage ga je video’s produceren voor onze externe (social)media kanalen en interne kanalen. Bezit je kennis van audiobewerking en/of After Effects dan is dit een pré.

Wat ga je doen?
- Je helpt actief bij de creatie van video’s en de voorbereiding hiervan
- Je kan je inleven in een doelgroep en past videocontent hierop aan
- Je assisteert in de post-productie/editing van video’s
- Je zoekt actief de samenwerking met de juiste collega’s in binnen- en buitenland

Het team dat op je wacht
Tijdens je stage ben je onderdeel van het Internationale Marketing Team. Je zult nauw samenwerken met de verschillende rollen binnen dit team, in het bijzonder met de Multimediadesigner en leden van het content team. Daarnaast zal je regelmatig contact hebben met lokale marketing afdelingen en andere collega’s uit alle lagen van de organisatie.

Wie ben jij?
- Een derde- of vierdejaars MBO video-editor of HBO student Communicatie & Multimediadesign of een andere passende studierichting

- Je hebt goede kennis van filmtechniek en camera’s
- Je hebt ervaring met Adobe Creative Cloud en/of andere filmbewerkingssoftware
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
- Je aarzelt niet om collega’s uit heel Europa te benaderen. In het Nederlands, Engels of wellicht één van de andere talen
- Een nieuwsgierige, sociale en creatieve instelling
- Affiniteit met online communicatie en marketing

Wat bieden we jou?
Kramp is een ambitieuze, hard groeiende en financieel gezonde organisatie. We bieden je een goede begeleiding en de kans om ervaring op te doen in een internationale omgeving met veel enthousiaste collega’s. Binnen Kramp zijn er flexibele werktijden binnen kaders, deze gelden dus ook voor jou! Je wordt beschouwd als volwaardig lid van het team en zult tijdens je stage ook de kans en vrijheid krijgen om op verschillende organisatieniveaus taken zelfstandig uit te voeren. Je krijgt je eigen werkstation inclusief Adobe Creative Cloud pakket. Daarnaast bieden we een uitstekende stage- en reiskostenvergoeding.

Wie zijn wij?
Als totaalleverancier van onderdelen, technische services en business solutions zijn we strategisch partner voor bedrijven in de landbouw, tuin- & parkbranche, het grondverzet en de OEM.

De mensen van Kramp zijn enthousiast, professioneel en betrokken. Wij spreken de taal van de klant, begrijpen de uitdagingen en denken actief mee. Service verlenen, sparren met klanten, vertrouwen verdienen, verwachtingen overtreffen. Het zit onze mensen in het bloed. Wat we klanten beloven – ‘it’s that easy’ – is verankerd in onze cultuur.

Zonder de passie, het enthousiasme en de bevlogenheid van onze meer dan duizend mensen zouden we dat niet kunnen waarmaken. Het zijn immers de mensen die het bedrijf maken. Toen, nu en straks. Wij zijn Kramp. En dat beschouwen we als de basis van onze kwaliteit. Bij onze vestiging in Varsseveld bieden wij jou een uitdagende voltijdstage!

https://youtu.be/jfhfsCIs7qc

Varsseveld (NL)