2e Lijns Support Medewerker IT (afterhours)

#REQ0009313

Als 2e Lijns Support Medewerker IT houd jij je bezig met het beheer en de monitoring van onze hoofdapplicaties. Je ondersteunt de gebruikers op het gebied van Kramp applicaties, integraties en data. In deze functie werk jij in shifts en ben je buiten de reguliere kantoortijden het eerste aanspreekpunt bij vragen en incidenten. Op het moment dat de vragen niet opgelost kunnen worden, zorg jij voor een verdere coördinatie naar andere teams, zodat incidenten zo snel mogelijk opgelost kunnen worden.

Andere werkzaamheden zijn:

 • Opstellen en onderhouden van proces- en applicatie documentatie
 • Implementeren van kleine wijzigingen en verbeteringen
   

Wie ben jij? 
Bij deze functie hoort een aantal functie-eisen:

 • Kennis en affiniteit met SupplyChain en de daarbij horende applicaties en systemen.
 • Een afgeronde MBO opleiding in de richting van IT
 • Kennis van Databases en SQL is een pré
 • Beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
   

Binnen deze functie werk jij in wisselende diensten (van 06.00 – 15.00 uur of van 15.00 – 22.00 uur). Samen met jouw collega bepaal jij hoe deze wisselende diensten verdeeld worden. Het is dan ook belangrijk dat jij als persoon flexibel bent. Daarnaast ben jij in staat om prioriteiten te bepalen op basis van het belang van incidenten. Je vindt het leuk om mensen verder te helpen, bent communicatief vaardig en vindt het een uitdaging om problemen op te lossen.
 

Wat bieden wij jou? 
Je komt te werken in een team met enthousiaste en servicegerichte collega’s.  Samen vormen jullie een onderdeel van het Technology team, dat in Varsseveld bestaat uit ongeveer 140 specialisten. Bij ons word je continu uitgedaagd om te anticiperen op snelle veranderingen. Vind jij het leuk om te werken in zo’n dynamische omgeving, dan nodigen we je uit om te reageren.   

We zijn een ambitieuze, hard groeiende en financieel gezonde organisatie. Je mag van ons daarom het nodige verwachten. We hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Dit roepen we niet alleen, maar we maken het ook waar. Bijvoorbeeld met een persoonlijk opleidingsbudget en de Anjo Foundation.

 • Een marktconform salaris
 • Winstdelingsregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • 25 vakantiedagen én 12 ATV dagen
   

Wie zijn wij? 
Johan Kramp begon in 1951 vanuit zijn garage in Varsseveld. Al fietsend ging hij de grens over naar Duitsland: het begin van het internationale miljoenenbedrijf dat we vandaag de dag zijn. De principes van toen staan nog steeds als een huis, maar dan in de tijd van nu. Dankzij onze ambities zijn wij actief in heel Europa en hebben we een leidende positie in de agrarische markt voor onderdelen. We investeren volop in E-Business en innovatie. Wij geloven dat we het hiermee makkelijk kunnen maken voor klanten en essentieel zijn.
 
Werken bij Kramp betekent werken met ruim 3.000 internationale collega's. Het unieke hierin is, dat we ondanks de grootte onze familiecultuur hebben behouden. Medewerkers beschrijven de Kramp cultuur als warm, vriendelijk en informeel. Ondernemerschap zit in ons DNA, maar fouten maken mag ook. Vertrouwen en verantwoordelijkheid is wat onze medewerkers waarderen in Kramp als werkgever.
 

Procedure
Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton!
 

Contact
Heb jij vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Monique Besselink (HR Business Partner).
E: monique.besselink@kramp.com

Varsseveld (NL)