Local Product Content Specialist

#REQ0009369

Local Product Content Specialist

Vil du være med til at sikre korrekt, relevant og salgsfremmende content til vores webshop? Så har vi jobbet til dig!

Bliv en del af en dynamisk organisation i vækst. It’s that easy!

I rollen som Local Product Content Specialist (LPCS) er det dit ansvar at sikre korrekt, relevant og effektivt produktdata til vores danske webshop og til brug i marketing materialer. Dette gør du både gennem validering af oversættelser fra bureau (engelsk til dansk) og ved egne copy-writing opgaver på både nuværende og kommende produkter.

Du vil blive en del af vores Local Product Content team i Skjern, som består af 3 medarbejdere, og du vil derudover få kollegaer over det meste af Europa og i Rusland. Local Product Content Management teamet er et internationalt team - 15 personer stærkt, som taler og repræsenterer 14 forskellige sprog. Vi er en del af Data & Content Management, der er en international enhed i Kramp, som arbejder med produkt-, kunde- og leverandørdata.

Jobbet

Som Local Product Content Specialist får du ansvaret for følgende opgaver:

 • Validering af oversættelser fra bureau - engelsk til dansk
 • Mindre oversættelser fra engelsk - dansk
 • Oprettelse, vedligeholdelse og optimering af produktdata for lokalt varesortiment i vores PIM system (HPM + STEP).
 • Producere og vedligeholde produkttekster - Copy-writing + SEO.

Din faglige og personlige profil

Der kan være flere indgange til stillingen som Local Product Content Specialist, men vi forestiller os, at du er uddannet inden for enten marketing, e-commerce eller kommunikation. Ligesom du kan komme med en baggrund inden for salg eller være kontoruddannet. Det essentielle for os, er, at du er nysgerrig, selvstændig og har lyst til at lære.

Kendetegnende for dig som person er dit drive og en altid optimistisk og løsningsorienteret tilgang til opgaverne. Du skal endvidere være selvkørende, struktureret og proaktiv, ligesom du befinder dig godt i en travl hverdag, med en stor og international berøringsflade.

Endvidere lægger vi vægt på følgende kvalifikationer:

 • Du har teknisk flair og gerne erfaring med PIM system og e-handel.
 • Du kommunikerer på et højt niveau, men altid enkelt og direkte målrettet modtageren - og kan begå dig flydende på dansk og engelsk i skrift og tale
 • Du kan arbejde selvstændigt og følger opgaverne til dørs.
 • Du har en struktureret arbejdsform og er kvalitetsbevidst i forhold til løsningen af dine arbejdsopgaver.
 • Du har et godt humør og trives i et miljø, hvor hverdagen ind imellem er uforudsigelig.
 • Du er åben og nysgerrig, har gode sociale kompetencer og har lyst til at kaste dig ud i noget nyt.

Vi tilbyder mere end bare et job

Der er tale om et en spændende stilling med gode udviklingsmuligheder. Hos Kramp tilbyder vi et stærk fagligt miljø, gode kolleger og en uformel omgangstone, hvor humor, det gode samarbejde og indbyrdes hjælp er i højsædet.

Vi driver en ambitiøs, dynamisk og velkonsolideret virksomhed. Derfor kan du forvente noget af os - ligesom vi forventer noget af dig. Vi tilbyder:

 • Solide ansættelsesforhold med god pensions-/forsikringsordning og profit share
 • Attraktiv kantineordning med sund mad
 • En hverdag sammen med kompetente og selvstændige kolleger, hvor både tempo, humør og sammenhold er i top
 • En aktiv personaleforening og firmaaktiviteter, der styrker og udvikler KRAMP teamet

Interesseret? Lad os høre fra dig.

Stillingen ønskes til besættelse fra d. 1 maj 2019, og er på 37 timer gennemsnitligt pr. uge.

Send din ansøgning via apply knappen. Ansøgninger behandles løbende, hvorfor du opfordres til at sende din ansøgning snarest muligt. Vi forbeholder os dog retten til at vente på den rette kandidat. 

Har du spørgsmål?

Har du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at tage kontakt til Local Product Content Manager, Line Lund Jensen på tlf. + 45 9680 8511 eller via e-mail: line.lund.jensen@kramp.com

Kramp Group er Europas førende grossist inden for landbrugs- og industribranchen med en årlig omsætning på 850 mio. €. Kramp har hovedsæde i Varsseveld i Holland og beskæftiger på verdensplan mere end 3.000 engagerede medarbejdere fordelt på 25 europæiske lokationer. Vi tilbyder mere end 500.000 forskellige reservedels- og tilbehørsdele, som sælges gennem forhandlernetværk til vores 40.000 kunder. Trods vores størrelse, har vi formået at bevare en stærk familiekultur og en nærværende organisation.

Skjern (DK)