Account Manager - Norra Sverige

#REQ0010250

KRAMP AB söker en erfaren Account Manager för norra Sverige till vårt sales team. Du utgår från ditt hemkontor.

Kunden först – våra ledord varje dag

Som Europas ledande grossist av reservdelar och tillbehör inom jordbruk är ett tätt samarbete med våra återförsäljare och en av branschens största och mest moderna Webshop navet för vår framgång.

Som Account Manager blir du ansvarig för att förvärva nya kunder, samt att analysera och infria försäljnings-potentialen hos existerande kundrelationer. Säljdistriktet är ett av våra viktigaste, med en etablerad kundbas som omsätter ett större tvåsiffrigt miljonbelopp. Ditt säljarbete kommer dagligen att ske i ett tätt samarbete med vår interna säljavdelning, primärt med kundspecialister och produktspecialister. Ditt mål och din framgång blir att uppnå hög kundtillfredställdhet och god ekonomi genom att skapa en långsiktig relation till kunden.

Din bakgrund

Du har en kommersiell eller teknisk utbildning och flera års erfarenhet som resande säljare och är van vid ett resande arbete med kontor hemma. Erfarenhet från jordbrukssektorn är en fördel. Som ett naturligt verktyg i ditt säljarbete är du van vid att använda CRM och IT generellt. Du har erfarenhet att analysera kunders potential och att göra årliga account planer – till grund för din insats och dina resultat. Du kan kommunicera i tal och skrift på engelska då koncept och överordnad koordinering sker i tätt samarbete med koncernen.

Din personlighet:

 • Du är självständig och självgående.
 • Du har förmågan att etablera och underhålla kundrelationer.
 • Du är engagerad och lösningsorienterad. 
 • Du är en lagspelare som förstår att ditt arbete ingår i en större helhet och att alla detaljer är viktiga.
 • Du är positiv och har stor vilja att komma framåt.
 • Du har möjlighet att resa i distriktet med ca. 50 övernattningar årligen.

Vi erbjuder:

 • Tillsvidareanställning med tillträde omgående.
 • Lön och villkor enligt avtal och kvalifikationer.
 • Tjänstebil.
 • Kunniga och hjälpsamma kollegor med ett leende på läpparna - även i en hektisk vardag.
 • En omfattande introduktion och utbildning i att arbeta med moderna försäljningskoncept.

Vem är vi?

Kramp grundades 1951 i Johan Kramps garage i Varsseveld, och sedan dess har vi vuxit till att bli Europas ledande partner för jordbrukare och jordbruksföretag. Vi följer fortfarande Johan Kramps principer, men på ett modernt sätt. Vi investerar massivt i e-handel och innovation. Vårt mål är att göra det enkelt för våra kunder att göra affärer.

Att arbeta på Kramp innebär att arbeta med fler än 3 000 internationella kollegor, som alla delar ett gemensamt mål att underlätta för våra kunder att göra affärer. Trots vår storlek har vi lyckats upprätthålla en stark familjekultur. Kramps anställda är entusiastiska, professionella och engagerade. Vi talar våra kunders språk, förstår deras utmaningar och förtjänar deras förtroende genom att överträffa deras förväntningar. Vi tänker och arbetar aktivt med dem för att erbjuda enastående service. Vårt löfte "It’s that easy" är förankrat i vår kultur och DNA.

Vill du vara en del av vår familj?

Låter ovanstående spännande och du är redo för nya utmaningar?


Önskar du mer information är du välkommen att kontakta vår Field Sales Manager Jonas Baudtler. Telefon: 073-312 55 02 eller mail: jonas.baudtler@kramp.com

Eslöv (SE)