Medewerker Bedrijfsbureau / Personeelsplanner

#REQ0010341

Medewerker Bedrijfsbureau / Personeelsplanner

Wil jij graag impact hebben op de resultaten van onze logistieke afdeling? In deze uitdagende functie kun jij het verschil maken! Binnen het team Operations Support vervul je een belangrijke rol om ervoor te zorgen dat de juiste medewerker op de juiste plek staat. Hiermee kunnen we dagelijks onze belofte: “vandaag besteld morgen in huis” aan onze klanten blijven waarmaken.

Wat is jouw rol?

Het team Operations Support voorziet onze logistieke afdeling (op verzoek) van informatie, rapportages en ontwikkelt tools om prestaties te meten. We staan aan de vooravond van de implementatie van een centrale personeelsplanning voor ons magazijn. Jouw bijdrage hieraan is dat je voor een groot deel van je week verantwoordelijk bent voor het maken van een kloppende personeelsplanning. Je zorgt ervoor dat je de benodigde data op tijd hebt, mutaties verwerkt en de planning tijdig gecommuniceerd kan worden naar onze medewerkers. Daarnaast voer je ondersteunende werkzaamheden uit voor het team Operations Support zoals voorraad analyseren, beheren masterdata, opstellen rapportages, etc.

Jouw specifieke taken zijn:

  • Opstellen van een kloppende personeelsplanning
  • Analyseren van data en wensen van de business
  • Monitoren van afwijkingen en oplossingen aandragen
  • Opstellen van relevante rapporten
  • Opstellen van procedures, en indien nodig, werkinstructies

Wie ben jij?

Onze verwachtingen voor deze functie zijn:

  • Mbo/ Hbo werk- en –denkniveau
  • Fulltime beschikbaar
  • Analytisch vermogen
  • Communicatief vaardig
  • Doortastend en probleemoplossend vermogen

Kramp zoekt een proactieve collega die bij voorkeur enige werkervaring heeft op het gebied van projectmatig werken en/of plannen. Je kunt prima vanuit gegeven kaders de juiste zaken opleveren en bent in het bezit van een goede dosis overtuigingskracht. Zowel werken in teamverband als zelfstandig is geen probleem voor jou.

Wat mag je van ons verwachten?

Kramp is een ambitieuze, hard groeiende en financieel gezonde organisatie. Je komt te werken in een team van 12 medewerkers dat er elke dag weer naar streeft de business te voorzien van de juiste informatie en het elke dag een stukje beter en slimmer wil doen.

We hechten veel waarde aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit roepen we niet alleen, maar we maken het ook waar.

Wie zijn wij?

Kramp is een toonaangevend e-business bedrijf. Als totaalleverancier van onderdelen, technische services en business solutions is Kramp een strategisch partner voor bedrijven in de landbouw, tuin- & parkbranche, het grondverzet en de OEM. We hebben verkoopkantoren in bijna elk land van Europa. Ons assortiment bevat meer dan 500.000 producten, waarbij je kunt denken aan een schroefje tot aan een tractor-as. Samen met meer dan 3.000 collega’s hebben we als doel het werk van onze klanten makkelijker en efficiënter te maken.

Werken bij Kramp betekent dus werken met ruim 3.000 internationale collega’s. Het unieke hierin is, dat we ondanks de grootte onze familiecultuur hebben behouden. Medewerkers beschrijven de Kramp cultuur als warm, vriendelijk en informeel. Ondernemerschap zit in ons DNA en daarnaast hechten wij veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Vertrouwen en verantwoordelijkheid is wat onze medewerkers waarderen in Kramp als werkgever.

Procedure

Word jij enthousiast van bovenstaande beschrijving? De werving van deze vacature is uitbesteed aan Randstad. Stuur jouw CV en motivatiebrief naar kramp@nl.randstad.com. Als er vragen zijn kun je contact opnemen met Maaike Grolleman of Anne Beltman via 0544 39 88 77.

Varsseveld (NL)