Nordic Lean/QHSE Specialist

#REQ0010381

Nordic Lean/QHSE Specialist til Kramp

Europæisk markedsleder * Landbrugets e-handelsgrossist * Skjern/Norden

Vi søger en nytænkende og fagligt stærk Nordic Lean/QHSE Specialist, der brænder for at skabe værdi for forretningen gennem ledelse af den nordiske Lean/QHSE-agenda i tæt samarbejde med vores nordiske Operations ledelsesteam. Vores 3 distributionscentre i Skjern, Danmark – Eslöv, Sverige og Paimio, Finland bliver dit ansvarsområde, og du får reference til Director Operations Nordic.

Du er vant til at være en taktisk organisator og trives med at bringe ledere og koordinatorer i ”spil”. Du er synlig i din ledelse af projekter, og du er vant til at sætte rammen for, gennemføre og følge op på daglige Lean/QHSE tiltag samt forbedringen af vores KPI’er og medvirker aktivt til at styrke det interne samarbejde.

Du får en både ny og meget central rolle i Kramps nordiske 2025 vækststrategi og udarbejder selvstændigt forretningsplaner for, hvor vi kan og skal igangsætte forbedringstiltag.

Vi har høje forventninger til dig!

Det bedste udgangspunkt for at kunne blive en succes i jobbet som Nordic Lean/QHSE Specialist er, at du har minimum 3 års erfaring med en lignende rolle, hvor du med succes selvstændigt har ledet en ambitiøs Lean/QHSE agenda, og hvor du har skabt mærkbare forbedringer inden for både arbejdsmiljø og kvalitet i processer, på tværs af værdikæden, med fokus på optimeret drift i et større og komplekst produktionsmiljø.

Du har også haft succes med ledelse af forandringer, og du kommunikerer ubesværet til alle niveauer og medarbejdergrupper. Du har værktøjskassen med dig og ser tavlemøder og LEAN som naturlige redskaber i din egen hverdag.

Som person er du kompromisløs i din stræben efter resultater og medarbejderengagement. Du er proaktiv, selvstændig og udfordrer det eksisterende. Du er vedholdende og drøfter dine tanker med lederteamet, så I sammen kan skabe synergi. Du har let ved at skabe tillid og få den gode dialog. Du kan skabe et naturligt følgeskab og har en ambitiøs indstilling til at ville lykkes i fællesskab.

Du bliver en del af et nordisk lederteam på 10 ledere og specialister, der refererer ind til Director Operations Nordic.

Din udvikling er vores udvikling – og det tager vi et fælles ansvar for!

Du vil møde klare forventninger til dine løsninger og dine resultater, og din succes afhænger af din evne til at være ambitiøs og kompromisløs med det, du laver, samtidig med at dine kolleger og samarbejdspartnere får en god oplevelse i kontakten med dig. Vi forventer, at du kender din afdelings mål og ved, hvordan du bidrager hertil. Du får sparring og udviklende feedback undervejs, og når du skaber resultater, anerkender vi det. Når vi siger, at der forude venter ansvar og udviklingsmuligheder – så mener vi det!

Send din ansøgning til os!

Vi indkalder til samtaler løbende og afslutter rekrutteringen, når vi har den rette kandidat til jobbet. Send din motiverede ansøgning hurtigst muligt og kom i betragtning til et spændende job hos os.

Du kan kontakte Director Operations Nordic, Stefan Garsdal på +4541228330 (kun hverdage i tidsrummet kl. 16.00 – 18.00), hvis du ønsker at høre mere om jobbet inden, du søger.

Stillingen søges via ’APPLY’-knappen nedenfor.

Hvem er Kramp?  

Kramp blev grundlagt i 1951 i Johan Kramps garage i Varsseveld i Holland og gennem de sidste 70 år er vi vokset til at være europæisk markedsleder. Vi investerer massivt i E-handel og innovation. Vores mål er at gøre det nemt for vores kunder at drive forretning og vores løfte er ’It’s that easy.

Læs mere på Kramp.com om, hvordan +3000 medarbejdere omsætter for +1000 mio.€.

Skjern (DK)