Intern Product Management

#REQ0010462

Ben jij een ambitieuze student, op zoek naar een uitdagende stageplek in ons Product Management team? Wij zoeken een Bachelor student wie het leuk vindt om het team te ondersteunen in verschillende projecten.

Tijdens de stage zal je dagelijks nauw samenwerken met het gehele team. Een Product Manager is verantwoordelijk voor een relevant en winstgevend assortiment, op de juiste plek, voor de juiste prijs voor de klant en in een bepaalde product categorie. Samen met het team van Product Groep Managers zorg je er voor dat het assortiment zich ontwikkelt volgens de doelen die zijn opgesteld door de Assortment en Product Management Strategy.

De projecten waaraan je zal deelnemen

Je kunt zelf bepalen aan welke projecten je deel wilt nemen, en je kunt ook zelf projecten opstarten. De projecten zullen betrekking hebben op grasmaaiers, bosmaaiers en accessoires voor kettingzagen. Je zorgt ervoor dat Kramp het juiste assortiment heeft en samen met het team presenteer je dit goed in de e-commerce structuren.

Om de projecten op te leveren werk je nauw samen met de Product Manager, Business Intelligence, Sales, Procurement en andere afdelingen.
 

Wat verwachten we van onze stagiair(e)?

  • Opleiding; je volgt momenteel een Bachelor (of Science) of Master (of Science) in een technische, commerciële of agrarische richting
  • Engels; Je spreekt, schrijft en begrijpt de Engelse taal uitstekend. Dit is belangrijk, omdat de manager en veel collega’s geen Nederlands spreken of schrijven
  • Goede communicatieve vaardigheden, omdat je veel zult sparren met diverse teams
  • Je werkt accuraat en je hebt oog voor detail
  • Je kunt goed zelfstandig werken en je bent niet bang om initiatief te nemen
  • Je hebt een ondernemende mindset
     

Een achtergrond in de agricultuur is niet nodig, maar het is wel fijn als je al enige basis kennis hebt van machines.
 

Wat bieden wij?

Wil jij ervaring opdoen in een Product Management afdeling van de grootste agrarische groothandel in Europa? Dan is dit je kans! Wij bieden een uitstekende stage waarin je de kans krijgt om zelfstandig en/of coördinerend op verschillende niveaus taken uit te voeren. Tijdens je stage word je beschouwd als een volwaardig lid van het team.

Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Wij zorgen er voor dat je uitstekende begeleiding krijgt van Kramp en bieden wij ook een maandelijkse stagevergoeding aan.
 

Wie zijn wij?

Johan Kramp startte in 1951 vanuit zijn garage in Varsseveld, van waaruit hij op de fiets ook de grenzen naar Duitsland overstak. Dat was het begin van het internationale miljoenenbedrijf dat we tegenwoordig zijn. We volgen nog steeds de principes van Johan Kramp, maar gevormd naar de cultuur van nu.

Dankzij onze ambities zijn we actief in heel Europa met een leidende positie in de agrarische markt voor onderdelen. We investeren in E-Business en innovaties en ons doel is om het onze klanten gemakkelijk te maken om hun bedrijf te runnen.

Werken bij Kramp betekent werken met meer dan 3.000 internationale collega’s, maar ondanks onze omvang hebben we onze familiecultuur behouden. Collega’s omschrijven onze cultuur als warm, vriendelijk en informeel.

Ondernemen zit in ons DNA, maar fouten maken mag. Vertrouwen en verantwoordelijkheid is wat onze collega’s waarderen in Kramp als werkgever.
 

Procedure

Voel je je uitgedaagd en aangetrokken door bovenstaande functiebeschrijving en vereisten, willen we je graag ontmoeten. Je kan dan je cv en motivatiebrief (in het Engels!) sturen naar Mateusz:

E-mailadres; mateusz.ciesielski@kramp.com
Telefoonnummer; +48 885 960 387

Ook bij verdere vragen kun je (in het Engels) contact opnemen via bovenstaande gegevens.

Varsseveld (NL)