WO Afstudeeropdracht - Arbeidsmarktanalyse

#REQ0010670

Voor de HR afdeling op ons hoofdkantoor in Varsseveld zijn wij op zoek naar een enthousiaste Master thesis student die aan een onderzoek gaat werken omtrent de trends op de arbeidsmarkt.
 

Waar zal je onderzoek over gaan?

Gezien de krappe arbeidsmarkt en onze ambitieuze doelstellingen, willen wij graag samen met jou onderzoeken hoe en wat wij als organisatie beter kunnen doen om talent aan te trekken en te behouden. Vanuit verschillende databronnen valt er iets te zeggen over de invloed van diverse factoren. De definitieve en exacte onderzoeksvragen stemmen we gezamenlijk af. Jouw onderzoek wordt in de praktijk gebracht. Via kwalitatief en kwantitatief onderzoek krijg jij de mogelijkheid om data vanuit de doelgroep te verzamelen en te gebruiken in je onderzoek.

Denk aan vragen als: wat speelt er op de arbeidsmarkt, waar zitten de grootste risico’s voor Kramp en wat kunnen wij intern beter doen. Door middel van aanbevelingen ga jij ons adviezen geven over het vraagstuk dat je hebt onderzocht. Met deze uitkomsten kunnen we vervolgens ons HR beleid verbeteren.

Tijdens je onderzoek krijg je de mogelijkheid om met één van onze afstudeer stagiairs in het Sales team samen te werken. Je wordt begeleid door de Manager HR van Nederland en je zult betrokken zijn bij het MT.
 

Wie ben jij?

Onze verwachtingen voor deze functie zijn:

  • Jij bent op zoek naar een afstudeeronderzoek per februari 2022.
  • Je volgt een Master studie in de richting van bedrijfskunde, organisatiepsychologie of HR.
  • Je bent vier á vijf dagen per week beschikbaar.
  • Affiniteit met HR vraagstukken is een pre.
     

Wat mag je van ons verwachten?
We zorgen ervoor dat je goede begeleiding krijgt vanuit Kramp en dat je de ruimte krijgt om te leren en nog belangrijker, jezelf te ontwikkelen. Binnen Kramp zijn er binnen kaders flexibele werktijden, deze gelden dus ook voor jou! Je wordt beschouwd als volwaardig lid en zult tijdens je afstudeeronderzoek ook de kans en vrijheid krijgen om op verschillende organisatieniveaus taken zelfstandig uit te voeren. Daarnaast bieden we een uitstekende stage- en reiskostenvergoeding.
 

Wie zijn wij?
Kramp is één van de grootste en snelst groeiende technische groothandels in Europa. De manier waarop wij onze professionaliteit gebruiken om tot succes te komen, is de basis voor ons zakelijk succes: een leidende positie in de markt.

De mensen van Kramp zijn enthousiast, professioneel en betrokken. Wij spreken de taal van de klant, begrijpen de uitdagingen en denken actief mee. Service verlenen, sparren met klanten, vertrouwen verdienen, verwachtingen overtreffen. Het zit onze mensen in het bloed. Wat we klanten beloven – ‘it’s that easy’ – is verankerd in onze cultuur.

Zonder de passie, het enthousiasme en de bevlogenheid van onze meer dan duizend mensen zouden we dat niet kunnen waarmaken. Het zijn immers de mensen die het bedrijf maken. Toen, nu en straks. Wij zijn Kramp. En dat beschouwen we als de basis van onze kwaliteit.
 

Procedure en Contact
Word jij enthousiast van bovenstaande beschrijving? Reageer dan met jouw CV en motivatiebrief via de sollicitatiebutton of mail voor vragen naar: Sophie ten Berge (Recruiter). 
E: sophie.ten.berge@kramp.com

Varsseveld (NL)