Internship allround Product Specialist

#REQ0010735

Ben jij een laatstejaars student en volg jij een technische studie ? Ben jij een teamplayer, kritisch en op zoek naar een uitdagende stage? Kramp biedt een stageplek binnen de Sales afdeling waar jij onderdeel zal worden van het Product Specialisten team.

Hoe ziet jouw stage eruit?
De afdeling Internal Sales is een uitdagende afdeling waarbij meerdere belangen steeds door elkaar lopen. In het begin zal de focus liggen op (operationele) ondersteuning op de afdeling en het leren kennen van de organisatie. Wanneer je alle systemen en collega’s goed kent, zal je mee gaan werken met onze product specialisten en soortgelijke taken als hen uit gaan voeren. Hierdoor heb je een actieve rol in de professionalisering van de afdeling. Hierbij krijg je de mogelijkheid om de theorie van de opleiding in praktijk te brengen. Er is voldoende tijd voor schoolopdrachten.

Taken:

 • Als stagiair werk jij mee als technisch specialist voor onze verschilende product groepen (voor meer info over onze productgroepen kan je terecht op www.kramp.com).
 • Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het adviseren van onze klanten omtrent de producten. Op deze manier leer je het snelst!
 • Je behandelt inkomende technische vragen van klanten.
 • Je staat in voor het aanbieden en bespreken van speciale aanbiedingen, de opmaak van offertes en advies op maat.
 • Je bent verantwoordelijk voor een vlotte en correcte administratieve uitvoer van offertes en het invoeren/bijwerken van CRM gegevens.
 • Je ondersteunt klanten bij het optimaal gebruiken van de Kramp webshop.

Wie ben jij?

Onze verwachtingen voor deze functie zijn:

 • Laatstejaars student in de richting van Elektronica, Agro- en Bio technologie of relevante technische studie.
 • Affiniteit met de agri sector en bij voorkeur enige kennis van ons assortiment.
 • Vier á vijf dagen per week beschikbaar (stage periode van minimaal zes maanden is een pré).
 • Kennis van informatiesystemen zoals Word, Outlook, Acces, Excel e.d.
   

Kramp zoekt een enthousiaste stagiair die zowel in teamverband als zelfstandig kan werken. Ook durf je kritisch te zijn, verbetervoorstellen aan te dragen en hierover te sparren met je begeleider en collega’s. Je kunt prima vanuit gegeven kaders de juiste zaken opleveren en bent in het bezit van een goede dosis overtuigingskracht.
 

Wat mag je van ons verwachten?
Kramp is een ambitieuze, hard groeiende en financieel gezonde organisatie. Je mag van ons daarom het nodige verwachten. We zorgen ervoor dat je een goede begeleiding krijgt vanuit Kramp en dat je de ruimte krijgt om te leren en nog belangrijker, jezelf te ontwikkelen. Binnen Kramp zijn er binnen kaders flexibele werktijden, deze gelden dus ook voor jou! Je wordt beschouwd als volwaardig lid en zult tijdens je stage ook de kans en vrijheid krijgen om op verschillende organisatieniveaus taken zelfstandig en/of vanuit een coördinerende rol uit te voeren.
 

Wie zijn wij?
Kramp is een toonaangevend e-business bedrijf. Als totaalleverancier van onderdelen, technische services en business solutions is Kramp een strategisch partner voor bedrijven in de landbouw, tuin- & parkbranche, het grondverzet en de OEM. We hebben verkoopkantoren in bijna elk land van Europa. Ons assortiment bevat meer dan 500.000 producten, waarbij je kunt denken aan een schroefje tot aan een tractor-as. Samen met meer dan 3.000 collega’s hebben we als doel het werk van onze klanten makkelijker en efficiënter te maken.

Werken bij Kramp betekent dus werken met ruim 3.000 internationale collega’s. Het unieke hierin is, dat we ondanks de grootte onze familiecultuur hebben behouden. Medewerkers beschrijven de Kramp cultuur als warm, vriendelijk en informeel. Ondernemerschap zit in ons DNA en daarnaast hechten wij veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Vertrouwen en verantwoordelijkheid is wat onze medewerkers waarderen in Kramp als werkgever.
 

Procedure en contact
Word jij enthousiast van bovenstaande beschrijving? Solliciteer dan via de
sollicitatiebutton. Heb jij nog vragen? Neem dan contact op met: Nadia Moonen (HR Business Partner).
E: nadia.moonen@kramp.com

Lummen (BE)