Retail Marketing specialist

#REQ0010791

Oletko markkinoinnin ammattilainen, jolla on sana hallussa ja huippuluokan materiaalituottaminen kunnia-asia? Haluatko olla osa Euroopan johtavan maataloustarviketoimittajan kasvutarinaa Suomessa?

Etsimme innokasta, analyyttistä ja luovaa vähittäiskaupan markkinoinnin asiantuntijaa paikalliselle markkinointiosastollemme. Olet operatiivisessa vastuussa nykyisistä ja tulevista vähittäiskaupan markkinoinnin toimistamme. Tavoitteistasi on kampanjoiden tuottaminen, toteuttaminen ja analysointi yhdessä markkinointi- sekä retail tiimin kanssa. Toteutat kampanjoita, jotka kehittävät Krampin brändin tunnettuutta viljelijöiden keskuudessa ja vahvistavat yhteistyötämme jälleenmyyjiemme kanssa.

Olet tärkeä osa paikallista markkinointiorganisaatiota ja työskentelet läheisessä yhteistyössä paikallisen retail-organisaation, myyntiorganisaation sekä Alankomaissa sijaitsevan konsernimarkkinoinnin sekä vastaavissa tehtävissä muissa maissa työskentelevien kollegoiden kanssa.

Päävastuualueesi

 • Vastaat retail-markkinoinnin toteutuksesta osana konsernimarkkinoinnin kytkeytymistä paikalliseen mainontaan sekä kampanjoiden integroimisesta osaksi kaikkia paikallisia markkinointitoimia.

 • Suunnittelet ja toteutat vähittäiskaupan kampanjamateriaalit, myymälä- sekä yleismarkkinointimateriaalimme yhdessä konsernin graafisen tuotannon kanssa

 • Suunnittelet myymäläavajaisia sekä tapahtumia yhdessä retail-tiimin kanssa vastaten markkinoinnillisesta työstä

 • Kykenet luomaan tehokasta viestintää copywriting kokemuksesi kautta kiteyttäen esim. tuotemainonnan oleellisen tiedon asiakkaalle

 • Suoritat itsenäisesti projekteja ja kampanjoita analysoiden kampanjoiden ja viestinnän tuloksia

 • Otat luontevasti kopin jälleenmyyjiemme paikallisista markkinointitarpeista ja tuotat materiaaleja itsenäisesti yhteistyössä retail -tiimin kanssa

 • Optimoit kampanjat yhdessä markkinointikollegoidesi ja/tai ulkopuolisen toimistomme kanssa

 • Hoidat sisältömarkkinointia käännöstöiden koordinointeineen

 • Vastaat Retail-markkinointikampanjoiden ylläpidosta ja aikatauluista ja seurannasta Monday.com projektihallintatyökalun avulla

 • Toimit sujuvasti myös kaikissa muissa markkinoinnin toimissamme yhteistyössä kollegoidesi kanssa ja kykenet ottamaan kopin lomakausina pienen tiimin tehdessä monesti päällekkäisiä projekteja.

Profiilisi

Vähittäiskaupan markkinointi on intohimosi ja sinulla on halu sekä kyky johtaa projekteja. Olet luova, yritteliäs ja sinulla on hyvät organisointitaidot. Taidat analyysit ja uskot dataan pohjautuviin päätöksiin. Olet tiimipelaaja, joka nauttii tiimityöskentelystä ja poikkitoiminnallisista tehtävistä sekä paikallisten että kansainvälisten kollegoiden kanssa. Pidät muut ajan tasalla, otat huomioon muiden mielipiteet ja näkökulmat ja esität avoimesti myös omia näkemyksiäsi. Lisäksi sinulla on positiivinen asenne ja olet vauhdikas taitojen kehittäjä ja uuden tiedon hankkija nopeasti muuttuvassa markkinoinnin ympäristössä. Haaveet etenemisestä organisaatiossa katsomme eduksi.

Kokemuksesi ja taustasi

 • Sinulla on vähintään kahden vuoden kokemus toimenkuvaan liittyvistä tehtävistä

 • Koulutukseltasi olet markkinoinnin ammattilainen. Korkeakoulututkinto katsotaan eduksi.

 • Omaat erinomaiset IT -taidot MS office ympäristöön sekä printtimateriaalin tuotannon ohjelmistoihin

 • Suomenkielisen copywriting kokemuksesi avulla tuotat ensiluokkaista kommunikaatiota ja saat myyntivirrran kasvuun.

 • Lisäksi kommunikoit sujuvasti englanniksi sekä suullisesti, että kirjallisesti. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

 • Olet järjestelmällinen ja sinulla on näyttöä projektihallinnasta

Me tarjoamme

 • Vakityön markkinoinnin kehittämisessä alan huipputoimijan kasvavassa organisaatiossa

 • Kilpailukykyisen palkan hyvine etuineen

 • Mukavan ja huumorilla varustetun tiimin ympärillesi, jotka auttavat sinua arjen kiireissä

 • Kattavan aloituskoulutuksen sekä modernit työvälineet ja myyntiprosessit

Keitä me olemme?

Kramp perustettiin vuonna 1951 Johan Krampin autotallissa Hollannissa, Varsseveldissä. Nykyisin olemme Euroopan johtava maanviljelijöiden ja maatalousalan yrittäjien kumppani. Seuraamme edelleen Johan Krampin periaatteita, mutta nykyaikaisella tavalla. Investoimme voimakkaasti digitalisaatioon, verkkokauppaan ja innovaatioihin. Olemme sitoutuneita tekemään kumppaneidemme liiketoiminnasta mahdollisimman helppoa.
 

Krampilla työskentelet yli 3000 kansainvälisen kollegan kanssa, ja meillä kaikilla on yhteinen tavoite. Koostamme huolimatta olemme onnistuneet ylläpitämään vahvaa perheyrityksen kulttuuria. Krampin työntekijät ovat innostuneita, ammattitaitoisia ja sitoutuneita. Puhumme asiakkaidemme kieltä, ymmärrämme heidän haasteitaan ja ansaitsemme heidän luottamuksensa ylittämällä heidän odotuksensa. Haluamme tarjota heille erinomaista palvelua. Asiakaslupauksemme ”It’s that easy." kuvaa hyvin yritystämme ja toimintatapojamme. Suomessa toimit osana paikallista organisaatiota, johon kuuluu myynti- ja markkinointitiimi sekä Suomen varasto- ja logistiikkatiimi Paimiossa.


 

Hakemus

Jos haaste tuntuu sinulle oikealta, hae paikkaa alla olevan linkin kautta. Käytä “Apply” painiketta lähettäen saatekirjeen sekä CV’si. Hakuaika 21.01.2022 mennessä.

Yhteydenotot
 

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä Suomen kaupalliseen johtajaan Sami Jerkku +358 40 580 5707 tai sami.jerkku@kramp.com. Yhteydenotot KE 19.01 klo 14-15 tai TO 20.01 klo 09.00-10.00.

Paimio (FI)