Information Analyst

#REQ0010817

Heb jij kennis van en interesse in de nieuwste IT-technologieën en trends? Ben jij recent afgestudeerd of heb jij al een aantal jaren werkervaring?

De collega’s in onze zelfsturende teams zijn volop in beweging en zoeken een nieuw teamlid die ambitieus is en analytisch sterk. Jij zorgt voor de juiste configuratie, ontwikkeling en ondersteuning van onze Value Added Services applicaties. Value Added services levert toegevoegde waarde boven op onze standaard producten in ons assortiment door bijvoorbeeld assemblage van producten of de productie van klant specifieke cilinders, mini power packs, slurry pump sets en maatwerk hydrauliek slangen.


Wat is je rol?

Als Informatie Analist ben jij verantwoordelijk voor de specificaties en implementaties van veranderingen in onze Value Added Services applicaties. Je vertaalt de functionele behoeften van de business in functionele ontwerpen en user stories en zorgt voor een correcte configuratie van de applicaties. Daarnaast draai je samen met je collega's mee in (internationale) projecten.

Ook houd jij je bezig met:

 • Het plannen en begeleiden van nieuwe functionaliteiten voor je collega's, zowel in ondersteuning als het onderhoud
 • Ontwikkelen en uitvoeren van testen
 • Bijhouden van nieuwe ontwikkelingen, handleidingen en releases
 • 3e lijns support
   

Wie ben jij?

Bij deze functie hoort een aantal functie-eisen:

 • Afgeronde Bachelor in bijv. Business Administration of Information Technology
 • Je bent een start of heb al enige jaren ervaring met implementatie van applicaties
 • Ervaring met Agile werken is een pré
 • Goede beheersing van de Engelse taal
   

Herken jij jezelf als pro-actief, oplossingsgericht en een echte teamspeler? Sta je open voor verandering en ga je voor kwaliteit? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.
 

Wat bieden wij jou?
Je werkt vanuit ons kantoor in Varsseveld en wordt onderdeel van de IT-organisatie, die op dit moment bestaat uit ongeveer 160 (internationale) collega's.

We zijn een ambitieuze, hard groeiende en financieel gezonde organisatie. Je mag van ons daarom het nodige verwachten. We hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Dit roepen we niet alleen, maar we maken het ook waar. Bijvoorbeeld met een persoonlijk opleidingsbudget en de Anjo Foundation.

Naast een marktconform maandsalaris bieden wij ook:

 • Een heel enthousiast team en veel vrijheid in jouw rol
 • 25 vakantiedagen én 12 ATV dagen
 • Winstdelingsregeling
 • Flexibel werken
 • Reiskostenvergoeding
 • Goede pensioenregeling

Wie zijn wij?
Johan Kramp begon in 1951 vanuit zijn garage in Varsseveld. Als fietsend ging hij de grens over naar Duitsland: het begin van het internationale miljoenenbedrijf dat we vandaag de dag zijn. De principes van toen staan nog steeds als een huis, maar dan in de tijd van nu. Dankzij onze ambities zijn wij actief in heel Europa en hebben we een leidende positie in de agrarische markt voor onderdelen. We investeren volop in E-Business en innovatie. Wij geloven dat we het hiermee makkelijk kunnen maken voor klanten en essentieel zijn.

Werken bij Kramp betekent werken met ruim 3.000 internationale collega's. Het unieke hierin is, dat we ondanks de grootte onze familiecultuur hebben behouden. De mensen van Kramp zijn enthousiast, professioneel en betrokken. Wij spreken de taal van de klant, begrijpen de uitdagingen en denken actief mee. Service verlenen, sparren met klanten, vertrouwen verdienen en verwachtingen overtreffen. Het zit onze mensen in het bloed. Wat we klanten beloven – ‘it’s that easy’ – is verankerd in onze cultuur.
 

Procedure
Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton!
 

Contact

Heb jij vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Stephen Campbell (Recruiter).
E: stephen.campbell@kramp.com 

Varsseveld (NL)