Vedligeholdelsestekniker – 4 dags uge

#REQ0010886

Til vores lager i Skjern søger vi en medarbejder med erfaring inden for vedligehold, reparation af maskiner eller lignende. Der arbejdes mandag til torsdag fra 14:45 - 00:00.

Om Jobbet 
Du vil i samarbejde med det øvrige vedligeholdelsesteam stå for diverse vedligeholdelse- og serviceopgaver på vores lager og i minde grad også på vores kontor. 
Jobbet består herunder bl.a. af reparation af maskiner og kraner. 
Du vil i stillingen skulle arbejde på aftenhold, sammen med én anden medarbejder, hvor I sammen har mulighed for at udfører reparationer, når lageret står stille.

Om Dig 
Det er vigtigt at du er selvstændig, løsningsorienteret og har en nogen erfaring inden for reparationer. I de sene aftentimer er det alfa-omega at du er i stand til at vurdere opgaverne, prioritere og tage beslutninger. Ligesom du skal have en form for teknisk uddannelse, der udruster dig til at kunne udføre opgaverne, f.eks. mekaniker. 

Om os i Skjern 
Kramp – Skjern består af ca. 250 medarbejdere, hvoraf mere end 150 arbejder på vores 23.500 m2 store lager. På lageret vil du møde en del truck-kørsel og manuelle pluk, men vil også se et stort fuldautomatiseret lager. 

Der er mulighed for kantineordning og vi har en meget aktiv personaleforening, der året igennem planlægger en lang række forskellige aktiviteter. 

Interesseret?
Lyder det som noget for dig, så send din ansøgning til os hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler, og afslutter rekrutteringen, når vi fundet den rette kandidat til jobbet.
Du kan kontakte Team Manager Logistics, Jan Jensen på +45 9680 8451 eller jan.jensen@kramp.com hvis du ønsker at høre mere om jobbet.

Stillingen søges via ‘APPLY’-knappen.

Hvem er Kramp?  
Kramp blev grundlagt i 1951 i Johan Kramps garage i Varsseveld i Holland og gennem de sidste 70 år er vi vokset til at være europæisk markedsleder. Vi investerer massivt i E-handel og innovation. Vores mål er at gøre det nemt for vores kunder at drive forretning og vores løfte er ’It’s that easy. 

Skjern (DK)