Supervisor Logistics

#REQ0010971

Als Supervisor Logistics geef je dagelijks operationeel leiding aan een groep van ongeveer 30 tot 40 logistieke medewerkers. Jij herkent jezelf als de persoon die analytisch is, een positieve kijk heeft op zaken, knelpunten signaleert en processen wil optimaliseren. Daarnaast weet jij als geen ander hoe jij je medewerkers coacht om dit doel samen te kunnen bereiken.
 

Wat is jouw rol?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van logistieke processen en zorg je voor een goede afstemming en samenwerking. Daarnaast zorg je voor een positieve sfeer op de afdeling en dat de werkbelasting beheersbaar blijft. Je monitort de voortgang van de ontwikkeling van medewerkers en processen. Om de groeiambitie van Kramp vorm te geven, werk en denk je mee in aanpassingen en verbeteringen binnen het proces. Bij Kramp krijg je de mogelijkheid om te werken met een uniek logistiek systeem waar jaarlijks 1 miljoen inkomende orderregels en 11 miljoen uitgaande orderregels worden verwerkt. Deze functie is uitdagend en heeft zichtbaar impact op de resultaten van de organisatie. Het is een functie waarin je met het team het verschil kunt maken. Je werkt samen in een team van in totaal 14 supervisors verdeeld over verschillende teams. Als Supervisor Logistics werk je in roulerende werktijden tussen 6.00 en 23.00 uur.
 

Een aantal andere specifieke taken zijn:

 • Verantwoordelijkheid voor de uitvoering van het beleid op het gebied van kwaliteit, gezondheid, orde en netheid en milieu;

 • Coördineren van medewerkers en inventaris tussen afdelingen;

 • Sturen op kwaliteit en KPI’s.

Wie ben jij?

Onze verwachtingen voor deze functie zijn:

 • Je bent een teamplayer en je zorgt van nature voor een positieve sfeer;

 • HBO/MBO niveau 4 werk- en denkniveau;

 • Bereidheid om binnen wisselende arbeidstijden te werken;

 • Analytische vaardigheden;

 • Ervaring in een leidinggevende functie (bij voorkeur in een logistieke omgeving);

 • Goede beheersing van Engelse en Nederlandse taal;

 • Met jouw proactieve en resultaatgerichte houding weet jij continue verbetering te realiseren.

Wat mag je van ons verwachten?

Kramp is een ambitieuze, hard groeiende en financieel gezonde organisatie.

We hechten veel waarde aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit roepen we niet alleen, maar we maken het ook waar. Bijvoorbeeld door middel van trainingen en opleidingen.

Daarnaast bieden we:

 • Een marktconform salaris met een range van €2.500,- en €3.400,- exclusief toeslagen zoals roulatie, ATV en werktijden. Salaris is afhankelijk van onder andere leeftijd en ervaring;

 • Uitstekende secundaire voorwaarden waaronder een roulatietoeslag;

 • Winstdeling;

 • 25 vakantiedagen en 12 ATV-dagen.

Wie zijn wij?

Kramp is een toonaangevend e-business bedrijf. Als totaalleverancier van onderdelen, technische services en business solutions is Kramp een strategisch partner voor bedrijven in de landbouw, tuin- & parkbranche, het grondverzet en de OEM. We hebben verkoopkantoren in bijna elk land van Europa. Ons assortiment bevat meer dan 500.000 producten, waarbij je kunt denken aan een schroefje tot aan een tractor-as. Samen met meer dan 3.000 collega’s hebben we als doel het werk van onze klanten makkelijker en efficiënter te maken.

Werken bij Kramp betekent dus werken met ruim 3.000 internationale collega’s. Het unieke hierin is, dat we ondanks de grootte onze familiecultuur hebben behouden. Medewerkers beschrijven de Kramp cultuur als warm, vriendelijk en informeel. Ondernemerschap zit in ons DNA en daarnaast hechten wij veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Vertrouwen en verantwoordelijkheid is wat onze medewerker.

Procedure
Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton!
 

Contact

Heb jij vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Karin Damen (HR Business Partner).
E: karin.damen@kramp.com

Varsseveld (NL)