Lager- og logistikelev hos Kramp

#REQ0011002

Til Vestdanmarks mest spændende lager set-up.

Lidt om os:

Hos Kramp kan vi tilbyde en spændene elevtid:

  • En alsidig lageruddannelse, med en god kombination af praktik og skoleophold

  • Et moderne engroslager med både automatiserede og manuelle processer

  • Et stort produktsortiment (+500.000)

  • En spændende hverdag med engagerede kollegaer

Som lager- og logistikoperatørelev bliver du en del af et større team, og du vil få arbejdsplads på vores lager i Skjern. Her får du en hverdag med fart på, hvor vi sikrer, at vores kunder får de korrekte varer til tiden. Hver dag.

Vi tilpasser dine praktikplan i forhold til, hvor langt du er i din uddannelse, og i forhold til den erfaring du opnår. Du vil prøve kræfter med forskellige dele af vores lager- og logistikarbejde i løbet af uddannelsen, hvor vi samtidig lægger vægt på, at du udvikler dig.

Forventet opstart vil være i starten af august 2022.

Lidt om dig:

Du er nysgerrig og engageret og brænder for at lære nyt omkring lager og logistik.

Du er udadvendt og god til at samarbejde og så er du serviceminded – du forstår vigtigheden af at kunderne får deres varer til tiden.

Vil du vide mere?

http://careeratkramp.com/da-dk kan du læse mere om KRAMP. Du kan søge stillingen via ’APPLY’-knappen.

Hvem er vi?
Kramp blev grundlagt i 1951, og er siden da vokset til at være Europas førende partner for landmænd og landbrugsvirksomheder. Vi er i dag mere end 3500 medarbejdere internationalt. Vi investerer massivt i e-handel og innovation. Vores mål er at gøre det nemt for vores kunder at drive forretning. På trods af vores størrelse, har vi formået at bevare en stærk familiekultur. Kramps medarbejdere er entusiastiske, professionelle og engagerede. Vi taler vores kunders sprog, forstår deres udfordringer og gør os fortjent til deres tillid ved at overgå deres forventninger. Vi tænker og arbejder aktivt sammen med dem for at yde en service uden sidestykke. Vores løfte ’It’s that easy’ er forankret i vores kultur og DNA.

Skjern (DK)