Detailkonsulent

#REQ0011004

Vil du være ansvarlig for udvidelsen af vores danske Detail-koncept?

Vi søger en uafhængig og resultatorienteret Detail-konsulent, der får ansvaret for at følge op, sælge og udvikle vores detailkoncept "Powered by Kramp".

Vi er Europas største leverandør af reservedele og tilbehør til landbrugsindustrien med en webshop, der indeholder et omfattende sortiment på mere end 500.000 produkter. Vores fremgang er baseret på et tæt samarbejde med vores forhandlere, hvor vi altid sætter kunden først. Vi har de seneste år etableret vores detailstrategi, hvor vi sammen med vores partnere og forhandlere har udviklet et "shop-in-shop" koncept.

Som Detail-konsulent får du ansvaret for alle detailaktiviteter.

Din opgave bliver, med udgangspunkt i et allerede defineret koncept, at opstarte og udvikle "shop-in-shop" løsninger sammen med vores nøglekunder og samarbejdspartnere.

Du kommer til at være en del af hele processen; fra analyse og den indledende salgskontakt til design og udvikling af kundetilpassede løsninger og opfølgning på resultaterne.

Arbejdet indebærer kommunikation med mange forskellige interessenter, særligt vigtigt er et tæt samarbejde med vores Account Managers og vores Sales Service Technician.

Du kommer til at have en central rolle i opnålsen af vores strategi. Rapportering for denne stilling vil være til vores lokale salgsdirektør.

Din profil

 • Vi ser gerne, at du har tidligere erfaring med implementering af detailkoncepter
 • Du kan selvstændigt styre projekter selv på en stram tidsplan
 • Du ved hvordan man analyserer salgsresultater og ved hvordan du omdanner analyseresultaterne til konkrete råd til, hvordan kundens salgspotentiale øges.  
 • Du er god til at kommunikere med forskellige typer mennesker
 • Du taler og skriver engelsk ubesværet, da koncept- og overordnet koordinering foregår i tæt samarbejde med vores hovedkontor i Holland.
 • Du har en kommerciel uddannelse.
 • Du har kørekort og er klar til at bruge meget tid i marken med kunderne.

Vi tilbyder

 • Firmabil
 • Medarbejderbonus
 • En god pensions- og sundhedsforsikring
 • En god kantineordning, du kan vælge at være en del af.
 • En god og aktiv personaleforening, samt en lang række andre personalegoder som massageordning, fitness hold mm.

Send din ansøgning til os!

Vi indkalder til samtaler løbende og afslutter rekrutteringen, når vi har den rette kandidat til jobbet. Send din motiverede ansøgning hurtigst muligt og kom i betragtning til et spændende job hos os.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte salgsdirektør, Albertus Kloosterman på mail Albertus.Kloosterman@kramp.com eller på telefon +4541228440 (kun på hverdage mellem 16:00 og 18:00)

Stillingen søges via ’APPLY’-knappen nedenfor.

Hvem er vi? 
Kramp blev grundlagt i 1951, og er siden da vokset til at være Europas førende partner for landmænd og landbrugsvirksomheder. Vi er i dag mere end 3500 medarbejdere internationalt. Vi investerer massivt i e-handel og innovation. Vores mål er at gøre det nemt for vores kunder at drive forretning. På trods af vores størrelse, har vi formået at bevare en stærk familiekultur. Kramps medarbejdere er entusiastiske, professionelle og engagerede. Vi taler vores kunders sprog, forstår deres udfordringer og gør os fortjent til deres tillid ved at overgå deres forventninger. Vi tænker og arbejder aktivt sammen med dem for at yde en service uden sidestykke. Vores løfte ’It’s that easy’ er forankret i vores kultur og DNA.

Skjern (DK)