Engageret kundespecialist med gode salgs- og servicekompetencer

#REQ0011237

Er et højt serviceniveau en selvfølge for dig? Har du en naturlig evne til at skabe vedvarende relationer? Er du proaktiv og udadvendt? Så er du måske vores nye kundespecialist hos Kramp!

Som kundespecialist hos Kramp er du den primære kontaktperson for en række udvalgte nøglekunder. Du har ansvaret for kundernes samhandel med Kramp på alle parametre ved at arbejde vedholdende, struktureret og målrettet i tæt samarbejde med resten af organisationen.

Du skaber vedvarende og langsigtede relationer og loyalitet mellem kunderne og Kramp for at sikre endnu højere kundetilfredshed, og så er du proaktiv og altid i tæt kontakt med kunderne, vores eksterne sælgere og produktspecialisterne. Derudover tager du et aktivt ansvar i at opnå vores salgsmål.

Du vil indgå i vores interne salgsafdeling i Skjern med 40 dygtige og kompetente kolleger, som tilbyder service og produkter til landbruget, have, park & skov, OEM og Industri.

I afdelingen er det vigtigt at hjælpe hinanden, sikre alles succes samt yde den bedste service for kunderne.

Hvem er du?

 • Du har gerne erfaring fra en lignende stilling, hvor kundekontakt var en stor del af din hverdag

 • Du er vant til at kommunikere og rapportere via CRM-systemer.

 • Du nyder den tætte kundekontakt og brænder for et højt serviceniveau.

 • Du er energisk og forandringsparat og du har lyst til at være i en virksomhed med mulighed for faglig og personlig udvikling.

 • Du er løsningsorienteret, proaktivt og tager ansvar.

 • Du er positiv, struktureret, vedholdende og kender værdien i at hjælpe hinanden og samarbejde.

 • Du kommunikerer flydende på dansk på skrift og i tale.

 • Du kan begå dig på engelsk i skrift og tale.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Kramp tilbyder dig en hverdag i en international, vækstorienteret og velkonsolideret virksomhed:                     

 • Personlig og faglig udvikling der vægtes højt.

 • Frihed under ansvar og et professionelt men uformelt arbejdsmiljø.

 • Konkurrencedygtig løn, pensionsordning, sundhedsforsikring samt bonusordning.

 • Attraktiv kantineordning og aktiv personaleforening.

 • En hverdag med kompetente og selvstændige kolleger.

Hvem er vi?

Kramp blev grundlagt i 1951, og er siden vokset til at være Europas førende partner for landmænd og landbrugsvirksomheder og er i dag mere end 3500 medarbejdere internationalt. Kramp er en logistikvirksomhed der gennemfører mere end 170.000 ordrelinjer i hele Europa, til vores 50.000 kunder. Vi investerer massivt i e-handel og innovation. Vores mål er at gøre det nemt for vores kunder at drive forretning baseret på værdierne #Collaboration #Care #Ownership som er en naturlig del af vores hverdag.

Kramp Danmark består af et kontor og et lager der tilsammen beskæftiger mere end 250 medarbejdere. Udover at servicere vores danske kunder, fungere vi også som lager for Norge og supportlager for Sverige og Finland.

Welcome to join Kramp!

Er du klar til nye og spændende udfordringer? Så indsend din ansøgning via APPLY-knappen nedenfor! Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du spørgsmål?

Kunne du tænke dig at høre mere om stillingen, før du søger? Så er du velkommen til at kontakte Supervisor Internal Sales, Dennis Rasmussen, på dennis.rasmussen@kramp.com

Skjern (DK)