Kantineassistent – Afløser

#REQ0011428

Den ene af vores afløsere har valgt at gå på pension. Derfor søger vi en ny afløser til vores kantine hos Kramp i Skjern. Du skal kunne træde til ved behov, det kan f.eks. være ved sygdom, ferie eller jubilæer. Vi kan ikke angive et specifikt timeantal, da det kan være meget varierende, men det har lagt på gennemsnitligt 40-50 timer i måneden for vores andre afløsere. Arbejdstiden er på hverdage mellem 06:00 og 15:00.

Kantinen hos Kramp fungerer som en central bidragsyder til arbejdsglæden. Vi er både glade og stolte over at vi hver dag kan servere et bredt og sundt udvalg af mad til formiddagskaffe og frokost.

Jobbet indebærer forfaldent arbejde med koldkøkken:

  • frugt/grønt til salatbar

  • Opvask og alm. Rengøring

Køkkenerfaring er ikke nødvendigt, men et godt håndelag er en fordel.

Du vil blive oplært i alle dine opgaver.

Har dette din interesse høre vi gerne fra dig.

Henvendelse til Ingrid Østergaard på 96808506

Hvem er vi?

Kramp blev grundlagt i 1951, og er siden da vokset til at være Europas førende partner for landmænd og landbrugsvirksomheder. Vi er i dag mere end 3500 medarbejdere internationalt. Vi er en logistikvirksomhed der gennemfører mere end 170.000 ordrelinjer i hele Europa, til vores mere end 50.000 kunder. Vi investerer massivt i e-handel og innovation. Vores mål er at gøre det nemt for vores kunder at drive forretning. Vores værdier er Collaboration * Care * Ownership og vi yder en stor indsats for at inkorporere dem i vores daglige arbejde.

Kramp Danmark består af et kontor og et lager der tilsammen beskæftiger mere end 250 medarbejdere. Udover at servicere vores danske kunder, fungere vi også som lager for Norge og supportlager for Sverige og Finland.

Skjern (DK)