Supervisor Logistics

#REQ0011711

Geef je graag leiding aan een groot team, met vooral veel aandacht voor de mens? En wil je werken met een uniek logistiek systeem en samen met je team jaarlijks 1 miljoen inkomende orderregels verwerken? Dan zijn we bij Kramp misschien wel op zoek naar jou!

Wat is jouw rol?

Als Logistics Supervisor Inbound zorg je er met je team voor dat binnenkomende goederen tijdig verwerkt worden. En datzelfde geldt voor retouren.

Samen met vier collega-supervisors ben je verantwoordelijk voor het team Inbound en sturen jullie een team van ruim 180 medewerkers aan.

Je zet medewerkers en middelen efficiënt en effectief in, in samenwerking met de overige logistieke afdelingen. Daarnaast zorg je voor een positieve sfeer op de afdeling. Je monitort de voortgang van de ontwikkeling van de medewerkers en processen. Je bent proactief en stemt regelmatig af met Chiel Klanderman, de Team Manager Inbound. Om de groeiambitie van Kramp vorm te geven, werk en denk je mee in aanpassingen en verbeteringen binnen het proces.

Jouw specifieke taken zijn:

- Leidinggeven aan en coachen van de logistiek medewerkers Inbound

- Optimaliseren van processen.

Wie ben jij?

De supervisor die wij zoeken, heeft een open en duidelijke communicatie en toont lef en leiderschap. Je bent een verbinder, creatief, kunt snel schakelen en hebt overzicht.

Met jouw proactieve en resultaatgerichte houding weet jij continue verbetering te realiseren met de gedachte ‘het vandaag een beetje beter doen dan gisteren’. Dit maak je waar met jouw analytische vermogen en je focus op kwaliteit. Jij bent de ervaren supervisor die de verbindende schakel vormt tussen de team managers, collega supervisors en logistiek medewerkers en daarin staat het algemeen belang voor jou altijd voorop.

Verder breng je mee:

- Hbo-werk- en denkniveau

- Analytische vaardigheden

- Ervaring in een leidinggevende functie, in een logistieke omgeving is mooi meegenomen

- Beheersing van de Engelse en Nederlandse taal (Duits is een pré).

Wat bieden wij?

Kramp is een ambitieuze, hard groeiende en financieel gezonde organisatie. De functie is uitdagend en heeft zichtbaar impact op de resultaten van de organisatie. Het is een functie waarin je met het team het verschil kunt maken. Je werkt samen in een team van in totaal 10 supervisors verdeeld over de teams Inbound, Outbound en Expeditie, elk aangestuurd door een Team Manager.

We hechten veel waarde aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit roepen we niet alleen, maar we maken het ook waar. Bijvoorbeeld door middel van trainingen en opleidingen. Daarnaast mag je het volgende van Kramp verwachten:

  • een marktconform salaris
  • een winstdelingsbonus
  • reiskostenvergoeding
  • goede pensioenregeling
  • 25 vakantiedagen + 12 ATV-dagen (die je ook kunt laten uitbetalen)

Wie zijn wij?

Johan Kramp begon in 1951 vanuit zijn garage in Varsseveld. Al fietsend ging hij de grens over naar Duitsland: het begin van het internationale miljoenenbedrijf dat we vandaag de dag zijn. De principes van toen staan nog steeds als een huis, maar dan in de tijd van nu. Dankzij onze ambities zijn wij actief in heel Europa en hebben we een leidende positie in de agrarische markt voor onderdelen. We investeren volop in E-Business en innovatie. Wij geloven dat we het hiermee makkelijk kunnen maken voor klanten en essentieel zijn.

Werken bij Kramp betekent werken met ruim 3.000 internationale collega's. Het unieke hierin is, dat we ondanks de grootte onze familiecultuur hebben behouden. Medewerkers beschrijven de Kramp cultuur als warm, vriendelijk en informeel. Ondernemerschap zit in ons DNA, maar fouten maken mag ook. Vertrouwen en verantwoordelijkheid is wat onze medewerkers waarderen in Kramp als werkgever.

Procedure en contact

Reageer dan met je cv en motivatie via de sollicitatiebutton. It's that easy!

Heb je nog vragen? App of mail  naar Monique Welling, Corporate Recruiter

App: 06 - 16 47 33 45

Email: monique.welling@kramp.com

Varsseveld (NL)