Allround Legal Counsel

#REQ0010269

Als Legal Counsel bij Kramp ben jij verantwoordelijk voor alle juridische aspecten die spelen binnen de onderneming.
Je schakelt met verschillende lokale stakeholders en fungeert als business- en sparringpartner. Een uitdagende internationale functie met veel vrijheid, zelfstandigheid en ruimte voor persoonlijke invulling.
 

Wat is jouw rol?

Als Legal Counsel bij Kramp word je onderdeel van de afdeling Legal Affairs. Je vervult een zeer brede en veelzijdige functie waarbij je in je dagelijkse werkzaamheden een sterke internationale focus hebt. Je schakelt direct met de Director Legal Affairs en hebt veelvuldig contact met collega’s van andere afdelingen en externe partijen. Je focus ligt o.a. op het algemene contractenrecht, privacy, e-commerce. Niet alleen heb je te maken met veel van de buitenlandse vestigingen van Kramp in Europa, je zult er af en toe ook eens naar toe gaan als dat in verband met Corona weer mogelijk zal zijn.

Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • het opstellen, beoordelen en uitonderhandelen van allerhande commerciële contracten;
 • bijdragen aan het voldoen binnen de organisatie aan de nieuwe Europese privacy wetgeving (GDPR);
 • het bijhouden van relevante juridische ontwikkelingen en/of wet- en regelgeving;
 • adviseren op een bijzonder breed en afwisselend juridisch werkterrein.
   

Wie ben jij?

Je bent een ambitieuze jurist die snel leert en stevig in zijn/haar schoenen staat. Je hebt een open persoonlijkheid, kunt improviseren en gemakkelijk schakelen met mensen van andere disciplines en afdelingen. Je bent commercieel ingesteld en kijkt ernaar uit om mee te groeien met de organisatie. Bovendien heb/ben je:

 • een afgeronde universitaire opleiding Nederlands Recht;
 • relevante werkervaring als algemeen bedrijfsjurist;
 • kennis van AVG/privacy wetgeving;
 • uitstekende adviesvaardigheden en een natuurlijke overtuigingskracht;
 • zeer goede beheersing van de Engelse taal (en eventueel ook de Duitse taal).
   

Wat bieden wij jou? 
Kramp is een ambitieuze, hard groeiende en financieel gezonde organisatie. Je mag van ons daarom het nodige verwachten. Wij bieden een uitdagende en zelfstandige rol aan binnen een internationale organisatie. Je maakt onderdeel uit van een ambitieus team waar mooie ontwikkelmogelijkheden geboden worden! Daarnaast bieden wij ook:

 • Marktconform salaris
 • 25 vakantiedagen én 12 ATV dagen
 • Winstdelingsregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Goede pensioenregeling
   

Wie zijn wij? 
Kramp is een toonaangevend e-business bedrijf. Als totaalleverancier van onderdelen, technische services en business solutions is Kramp een strategisch partner voor bedrijven in de landbouw, tuin- & parkbranche, het grondverzet en de OEM. Kramp heeft verkoopkantoren in bijna elk land van Europa en in Rusland en een jaarlijkse totaalomzet van ca. €900 mln.

Werken bij Kramp betekent werken met ca 3.500 internationale collega’s. Het unieke hierin is, dat Kramp ondanks de grootte de familiecultuur heeft behouden. Medewerkers beschrijven de Kramp cultuur als warm, vriendelijk en informeel. Ondernemerschap zit in het DNA en daarnaast hecht Kramp veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Vertrouwen en verantwoordelijkheid is wat onze medewerkers waarderen in Kramp als werkgever.

Het hoofdkantoor van Kramp is gevestigd in Varsseveld. Binnen de organisatie werken enthousiaste professionals die ervan houden om uitdagingen aan te gaan en ernaar streven om verwachtingen te overtreffen

Procedure
Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton!
 

Contact
Heb jij vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Sophie ten Berge (Recruiter).
E: sophie.ten.berge@kramp.com

Varsseveld (NL)