Environmental Compliance Specialist

#REQ0010746

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze nieuw collega in het Product Compliance & Quality team! Ben jij een echte aanpakker met een ‘can do’ mentaliteit, durf jij in mogelijkheden te denken en het managen van een project is je op het lijf geschreven? We willen het waste management en product compliance domein sterk professionaliseren en dit is waar jij -voor een groot gedeelte - richting aan gaat geven. Je werkt samen met 3 collega’s in een enthousiaste en gedreven team en daarnaast met stakeholders in 28 landen die je ondersteunt en adviseert omtrent waste & product compliance en performance issues!

De rol

Als Compliance Specialist ben jij verantwoordelijk voor het bewaken en ondersteunen van het proces met betrekking tot alle waste management en compliance gerelateerde zaken. Je begeleidt interne en externe audits op het gebied van waste management en zorg je in samenwerking met onze externe service partner voor juiste waste declaraties bij nationale en internationale instanties. Jij hebt een coördinerende rol en neemt het initiatief in de verdere ontwikkeling van processen en diverse nieuwe projecten die voortkomen uit wettelijke verplichtingen voor waste en product compliance. Jij adviseert en begeleidt collega’s op het gebied van waste en product compliance en hebt daarbij regelmatig contact met onze interne leveranciersmanagers, inkoopteam, Supplier managers en Product Specialisten en andere (internationale) afdelingen.  

Je houdt je voornamelijk bezig met:

• het borgen van het juiste product data op het gebied van Waste Management & Product Compliance

• het uitvoeren van grote projecten en implementeren van gebruiksvriendelijke procedures met betrekking tot Waste Management & Product Compliance

• communiceren naar onze servicepartner en het afstemmen van de uitkomst van hun werkzaamheden met de betreffende collega's.

Wie ben jij?

 • Afgeronde HBO of WO opleiding bij voorkeur in de richting van bedrijfskunde, rechten of ander relevant vakgebied (wij staan over voor graduates)
 • Affiniteit of werkervaring met (Europese Environmental) wetgeving
 • Jij kan bruikbare inzichten halen uit tekst of data-analyses (e.g. Excel, Tableau) en adviseren over mogelijke vervolgstappen
 • Goede communicatie en advies skills
 • Vanwege het internationale karakter van de functie zijn uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden van de Engelse en Nederlandse taal vereist
 • Je kan zelfstandig werken, bent resultaatgericht en vindt het leuk om besluitvorming te verbeteren
 • Het is van belang dat je je thuis voelt in een groeiende omgeving met de daarbij horende en soms vereiste flexibiliteit

Moving forward together!

Kramp is een ambitieuze, hard groeiende en financieel gezonde organisatie. We hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Dit roepen we niet alleen, maar we maken het ook waar. 

We collaborate! We care! We own it! ​


Naast een marktconform salaris bieden wij onder andere: 

 • 25 vakantiedagen + 12 ATV dagen
 • Flexibel werken vanuit kantoor en thuis
 • Opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Laptop 
 • Winstdelingsregeling
 • Reiskostenvergoeding 
 • Goede pensioenregeling


Wie zijn wij?

Kramp is één van de grootste en snelst groeiende technische groothandels in Europa. De manier waarop wij onze professionaliteit gebruiken om tot succes te komen, is de basis voor ons zakelijk succes: een leidende positie in de markt. 

De mensen van Kramp zijn enthousiast, professioneel en betrokken. Wij spreken de taal van de klant, begrijpen de uitdagingen en denken actief mee. Service verlenen, sparren met klanten, vertrouwen verdienen, verwachtingen overtreffen. Het zit onze mensen in het bloed. Wat we klanten beloven – ‘it’s that easy’ – is verankerd in onze cultuur. 

Zonder de passie, het enthousiasme en de bevlogenheid van onze meer dan duizend mensen zouden we dat niet kunnen waarmaken. Het zijn immers de mensen die het bedrijf maken. Toen, nu en straks. Wij zijn Kramp. En dat beschouwen we als de basis van onze kwaliteit. 

Locatie:

Varsseveld (NL)

Procedure en Contact: 

Word jij enthousiast van bovenstaande beschrijving? Reageer dan met jouw CV en motivatie via de sollicitatiebutton of mail voor vragen naar: Simon Drent

E: simon.drent@kramp.com

Varsseveld (NL)