Marketing stagiair (HBO)

#REQ0008247

Tijdens deze stage krijg je de kans om ervaring op te doen op onze marketingafdeling. Qua werkzaamheden kun je hierbij denken aan het volgende:

  • Ondersteunen bij de organisatie van events
  • Ondersteunen bij de coördinatie van Kramp Academy trainingen
  • Ondersteunen bij het bedenken en uitvoeren van marketingcampagnes
  • Content schrijven/redigeren/bedenken voor o.a. de webshop en Facebook

Onze verwachtingen

Je volgt op dit moment een HBO opleiding in de richting communicatie en/of marketing en bent op zoek naar een tweede/laatste stage. Je bent communicatief sterk, creatief, kunt zelfstandig werken en denkt graag mee met jouw collega’s. Omdat we werken in een internationale omgeving is het belangrijk dat je een goede kennis hebt van de Engelse taal.

Wat bieden we jou?

Kramp is een ambitieuze, hard groeiende en financieel gezonde organisatie. Je mag van ons daarom het nodige verwachten. We bieden je goede begeleiding en de kans om ervaring op te doen. Daarnaast ontvang je een uitstekende stage- en reiskostenvergoeding.

Wie zijn wij?

Kramp is één van de grootste en snelst groeiende technische groothandels in Europa. De manier waarop wij onze professionaliteit gebruiken om tot succes te komen, is de basis voor ons zakelijk succes: een leidende positie in de markt.

De mensen van Kramp zijn enthousiast, professioneel en betrokken. Wij spreken de taal van de klant, begrijpen de uitdagingen en denken actief mee. Service verlenen, sparren met klanten, vertrouwen verdienen, verwachtingen overtreffen. Het zit onze mensen in het bloed. Wat we klanten beloven – ‘it’s that easy’ – is verankerd in onze cultuur.

Zonder de passie, het enthousiasme en de bevlogenheid van onze meer dan duizend mensen zouden we dat niet kunnen waarmaken. Het zijn immers de mensen die het bedrijf maken. Toen, nu en straks. Wij zijn Kramp. En dat beschouwen we als de basis van onze kwaliteit.

Varsseveld (NL)