Business Analyst

#REQ0008558

Als Business Analyst speel je een belangrijke rol bij het realiseren van de ambities die Kramp heeft naar de toekomst. Binnen Kramp spelen veel ontwikkelingen op IT gebied die verbeteringen, veranderingen en vernieuwingen gaan brengen op onder andere het gebied van E-business, Fulfilment, Business Support, Business Intelligence en Infrastructuur. Als Business Analyst ben je betrokken bij het uitvoeren van analyses en het opstellen van business cases om deze IT ontwikkelingen vorm te geven.

Op dit moment bestaat ons team uit vier Business Analysten. Zij zijn binnen hun functie actief bij de opstart en initiatie van IT projecten binnen Kramp. Als Business Analyst werk je bij de uitvoer van je analyses nauw samen met vertegenwoordigers van de business, IT architecten, de delivery teams en Project Managers. Daarnaast verzorg je presentaties en workshops binnen Kramp.

Wie ben jij?

Bij deze functie hoort een aantal functie-eisen:

  • Afgeronde HBO opleiding in de richting van Business Administration of een vergelijkbare richting
  • Affiniteit met IT en kennis van bedrijfsprocessen
  • Kennis van informatiemanagement, methoden en technieken
  • Een goede beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
  • Kennis en ervaring op het gebied van E-Business is een pré


Als persoon ben jij analytisch sterk en in staat om inzichten door te vertalen naar requirements. Eén van jouw kwaliteiten is dat je snel de hoofd- en de bijzaken van elkaar kunt onderscheiden. Je maakt gemakkelijk contact met je verschillende stakeholders in de organisatie en beschikt over goede communicatieve skills.

Wat bieden we jou?

We zijn een ambitieuze, hard groeiende en financieel gezonde organisatie. Je mag van ons daarom het nodige verwachten. We hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Dit roepen we niet alleen, maar we maken het ook waar. Bijvoorbeeld met een persoonlijk opleidingsbudget en de Anjo Foundation.

  • Een marktconform salaris
  • Winstdelingsregeling
  • Reiskostenvergoeding
  • 25 vakantiedagen én 12 ATV dagen

Wie zijn wij?

Johan Kramp begon in 1951 vanuit zijn garage in Varsseveld. Al fietsend ging hij de grens over naar Duitsland: het begin van het internationale miljoenenbedrijf dat we vandaag de dag zijn. De principes van toen staan nog steeds als een huis, maar dan in de tijd van nu. Dankzij onze ambities zijn wij actief in heel Europa en hebben we een leidende positie in de agrarische markt voor onderdelen. We investeren volop in E-Business en innovatie. Wij geloven dat we het hiermee makkelijk kunnen maken voor klanten en essentieel zijn.
 
Werken bij Kramp betekent werken met ruim 3.000 internationale collega's. Het unieke hierin is, dat we ondanks de grootte onze familiecultuur hebben behouden. Medewerkers beschrijven de Kramp cultuur als warm, vriendelijk en informeel. Ondernemerschap zit in ons DNA, maar fouten maken mag ook. Vertrouwen en verantwoordelijkheid is wat onze medewerkers waarderen in Kramp als werkgever.

Procedure

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton!

Contact
Heb jij vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Lisa Hoftijzer (HR Business Partner).
T: +31 (0)315 254 281
E: lisa.hoftijzer@kramp.com 

Varsseveld (NL)