Stage Compliance

#REQ0008608

Binnen onze afdeling Product Group Management hebben we een stageplek beschikbaar. Tijdens je stage ga je meewerken aan een tweetal projecten met betrekking tot product compliance.  Doel van het ene project is dat we van al onze leveranciers een getekende verklaring ontvangen waarin zij bevestigen te voldoen aan de Europese wet- en regelgeving op het gebied van gevaarlijke stoffen in producten en verpakkingen. Daarnaast zal je meewerken aan een ander project, waarbij we van alle elektrische apparatuur specifieke data moeten verzamelen en vastleggen. Tijdens je werkzaamheden voor dit project ga je helpen met het bundelen van de data die al beschikbaar is en de ontbrekende data zelf verzamelen.  Je zal veel contact hebben met collega’s van diverse afdelingen binnen Kramp, alsook onze leveranciers. Tijdens deze stage heb je ook de mogelijkheid om mee te kijken in andere compliance projecten om zo kennis en ervaring op te doen.

Qua werkzaamheden kun je denken aan:

  • Informeren van Product Group Managers
  • Benaderen van leveranciers
  • Versturen van te tekenen verklaringen
  • Opvolging en correcte verwerking van ontvangen verklaringen
  • Bundelen van reeds verzamelde data
  • Verzamelen van ontbrekende data door zelfstandig verrichten van metingen

Onze verwachtingen:

Voor deze stage zijn we op zoek naar een 1e of 2e-jaars HBO student, of 3e of 4e-jaars MBO student met affiniteit voor administratieve processen en werkzaamheden. Je bent beschikbaar voor 4 á 5 dagen per week. Je hebt een proactieve houding en werkt graag zelfstandig. Je neemt initiatieven en gaat gestructureerd te werk. Daarnaast zijn de volgende functie-eisen van toepassing:

  • Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
  • Kennis van en ervaring met Excel
  • Goed plannen en organiseren
  • Affiniteit met Europese wetgeving is een pré.

Wat bieden we jou?

We zorgen ervoor dat je een goede begeleiding krijgt en dat je ruim de tijd krijgt om te leren en, nog belangrijker, jezelf te ontwikkelen. Bij Kramp zijn er, binnen kaders, flexibele werktijden en deze gelden natuurlijk ook voor jou. Je bent een volwaardig teamlid en krijgt tijdens de stage voldoende ruimte voor eigen inbreng en de kans en vrijheid om je werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Verder bieden we een uitstekende stage- en reiskostenvergoeding.

Wie zijn wij?

Kramp is één van de grootste en snelst groeiende technische groothandels in Europa. De manier waarop wij onze professionaliteit gebruiken om tot succes te komen, is de basis voor ons zakelijk succes: een leidende positie in de markt. De mensen van Kramp zijn enthousiast, professioneel en betrokken. Wij spreken de taal van de klant, begrijpen de uitdagingen en denken actief mee. Service verlenen, sparren met klanten, vertrouwen verdienen, verwachtingen overtreffen. Het zit onze mensen in het bloed. Wat we klanten beloven – ‘it’s that easy’ – is verankerd in onze cultuur. Zonder de passie, het enthousiasme en de bevlogenheid van onze meer dan duizend mensen zouden we dat niet kunnen waarmaken. Het zijn immers de mensen die het bedrijf maken. Toen, nu en straks. Wij zijn Kramp. En dat beschouwen we als de basis van onze kwaliteit.

Procedure

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton!

Contact
Heb jij vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Carlijn Westerveld.
T: +31 (0)315 255 660
E: Carlijn.westerveld@kramp.com 

Varsseveld (NL)

Varsseveld (NL)