Account Manager, regio Noord en Zuid Holland

#REQ0008870

Als Account Manager ben je hét gezicht van Kramp bij onze klanten in de regio Noord en Zuid Nederland. Onze klanten zijn bijvoorbeeld landbouwmechanisatiebedrijven, tuin & park dealers, bedrijven in de grondverzet en middelgrote OEM-ers in de agrarische sector. Voor onze klant ben je een echte sparringpartner. Je denkt met hen mee, inventariseert behoeftes en biedt op basis daarvan passende oplossingen op het gebied van services, business solutions en onderdelen aan. Hierin wordt je ondersteund door een binnendienstteam dat bestaat uit een aan jou gekoppelde relatiebeheerder en een groep van technische, business solutions en retail specialisten. Jouw functie bestaat voornamelijk uit het bezoeken van klanten waarmee je een langdurige relatie opbouwt. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat we het onze klant zo makkelijk mogelijk maken en dat jullie de doelstellingen halen.

Onze verwachtingen
Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding en enige ervaring met het adviseren van klanten. Je bent woonachtig in de regio Noord of Zuid Holland of bereid daarheen te verhuizen. Je hebt affiniteit met de sector waarin we actief zijn. Omdat we in een internationaal bedrijf actief zijn is het van belang dat je naast Nederlands ook de Engelse taal goed beheerst.

Bij onze organisatie en klanten past een Account Manager die ondernemend en gedreven is maar wel met beide benen op de grond staat. Je bent nuchter en pragmatisch ingesteld. Jouw commerciële vraagtechnieken zijn goed of je bent bereid om daarin gecoacht te worden. Je werkt zelfstandig en vindt het heerlijk om veel onderweg te zijn. Je schakelt makkelijk op verschillende niveaus, zowel bij de klant als binnen Kramp.

Wat bieden we jou?
Kramp is naast een Europese speler ook een bedrijf met een familiecultuur. Je komt te werken in een inspirerende en uitdagende omgeving waarin vriendelijkheid ten opzichte van elkaar, klanten en leveranciers hoog in het vaandel staat. Je kunt rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een auto van de zaak met tankpas, laptop, iPad, 37 vrije dagen op fulltime basis, goede opleidingsmogelijkheden, goede pensioenregeling, winstdelingsregeling, etc.).

Wie zijn wij?
Kramp is één van de grootste en snelst groeiende technische groothandels in Europa. De manier waarop wij onze professionaliteit gebruiken om tot succes te komen, is de basis voor ons zakelijk succes: een leidende positie in de markt.

De mensen van Kramp zijn enthousiast, professioneel en betrokken. Wij spreken de taal van de klant, begrijpen de uitdagingen en denken actief mee. Service verlenen, sparren met klanten, vertrouwen verdienen, verwachtingen overtreffen. Het zit onze mensen in het bloed. Wat we klanten beloven – ‘it’s that easy’ – is verankerd in onze cultuur.

Zonder de passie, het enthousiasme en de bevlogenheid van onze meer dan duizend mensen zouden we dat niet kunnen waarmaken. Het zijn immers de mensen die het bedrijf maken. Toen, nu en straks. Wij zijn Kramp. En dat beschouwen we als de basis van onze kwaliteit.

Leek (NL)

Varsseveld (NL)