Digital Marketing Specialist

#REQ0009852

Als Digital Marketing Specialist ben je verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten in België. Jouw doel is om bij te dragen aan het realiseren van de verkoop- en marketingstrategie, maar je bent ook verantwoordelijk voor onze social media. We zijn op zoek naar iemand met een passie voor het werken met digitale kanalen en iemand met een analytische mindset. In deze rol krijg je de kans om alles te leren over de nieuwste digitale kanalen en technologiën bij Kramp! Je rapporteert direct aan de Marketing Supervisor.

Jouw specifieke taken omvatten:

 • Het maken en optimaliseren van creatieve nieuwsbrieven
 • Het volgen van de nieuwste trends en het bedenken van projecten die inspelen op nieuwe business kansen
 • Bouwen en optimaliseren van SEA-campagnes
 • Optimaliseren van copy- en landingspagina's voor SEO
 • Het leveren van creatieve instructies en andere benodigde documentatie voor de ondersteuning van de ontwikkeling van digitale programma's
 • Je bent verantwoordelijk voor uitbreiding en verbetering van social media

Wie ben jij?

 • Jij bent goed in het gebruiken van Google Analytics om de gebruikerservaring te begrijpen
 • Je bent een starter of hebt een paar jaar ervaring als Digital Marketing Specialist
 • Omgaan met deadlines is geen probleem voor jou
 • Je hebt kennis van SEO / SEA, e-mailmarketing en Social Media strategieën
 •  Copywriting over veel verschillende onderwerpen vind jij uitdagend
 • Je bent analytisch ingesteld en houdt van cijfers / het vergelijken van trends
 • Zeer goede kennis van zowel de Franse als Nederlandse taal + kennis van de Duitse taal

Wat bieden we jou?

Kramp is naast een Europese speler ook een bedrijf met een familiecultuur. Je komt terecht in een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarbij vriendelijkheid ten opzichte van elkaar, klanten en leveranciers hoog in het vaandel wordt gedragen. Je kan rekenen op een aantrekkelijke verloning (bediendestatuut) aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, groep-en hospitalisatieverzekering, ruim aantal vakantiedagen, winstdeelname...) en tal van opleidingsmogelijkheden.
 

Wie zijn wij?

Kramp is een toonaangevend e-business bedrijf. Als totaalleverancier van onderdelen, technische services en business solutions is Kramp een strategisch partner voor bedrijven in de landbouw, tuin- & parkbranche, het grondverzet en de OEM. We hebben verkoopkantoren in bijna elk land van Europa. Ons assortiment bevat meer dan 500.000 producten, waarbij je kunt denken aan een schroefje tot aan een tractor-as. Samen met meer dan 3.000 collega’s hebben we als doel het werk van onze klanten makkelijker en efficiënter te maken.

Werken bij Kramp betekent dus werken met ruim 3.000 internationale collega’s. Het unieke hierin is, dat we ondanks de grootte onze familiecultuur hebben behouden. Medewerkers beschrijven de Kramp cultuur als warm, vriendelijk en informeel. Ondernemerschap zit in ons DNA en daarnaast hechten wij veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Vertrouwen en verantwoordelijkheid is wat onze medewerkers waarderen in Kramp als werkgever.
 

Procedure

Word jij enthousiast van bovenstaande beschrijving? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton.
 

Contact

Heb jij vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Sophie ten Berge (Recruiter)

E: sophie.ten.berge@kramp.com

Lummen (BE)