Produktchef/Assortment Manager

#REQ0009879

Analytisk og kommerciel stærk teamplayer

Varierende og spændende hverdag hos en international markedsleder!

Som Produktchef/Assortment Manager hos KRAMP har du en central rolle for at sikre det rette sortiment til vores kunder. I et tæt samarbejde med salg og marketing, samt internationale produktteams, er det din opgave at sikre, at vi altid har de rette produkter (pt. + 250.000 varenumre på vores webshop), der matcher markedet og kundernes behov.

Med et solidt markedsmæssigt overblik og udpræget flair for at vurderer det kommercielle potentiale, anbefaler du det rette sortiment, produktmiks og prisstruktur, herunder udvælger de produkter som der skal fokuseres på i vores markedsføringsindsatser både on-/offline. Din evne til at prioritere og håndtere mange opgaver på samme tid, bliver derfor helt afgørende for din succes i jobbet.

Du vil indgå i det danske salgsledelsesteam og få reference til salgsdirektøren.

Vi søger en Produktchef/Assortment Manager, der er kendetegnet ved at være ambitiøs og initiativrig, med et solidt og struktureret overblik og som besidder stærke analytiske evner. Lysten til at samarbejde, samt at kommunikerer på både dansk og engelsk, skal endvidere være noget du lægger stor vægt på – og så skal du selvfølgelig være vant til at håndterer store dataanalyser i Excel.

Hvad kan vi tilbyde dig?

  • Et job i en moderne international virksomhed med gode muligheder for personlig udvikling
  • Stærk virksomhedskultur med dygtige og engagerede kolleger
  • Konkurrencedygtig løn
  • Pensionsordning og sundhedsforsikring
  • Attraktiv kantineordning
  • Aktiv personaleforening

Hvem er vi?
Kramp blev grundlagt i 1951, og er siden da vokset til at være Europas førende partner for landmænd og landbrugsvirksomheder. Vi er i dag mere end 3500 medarbejdere internationalt. Vi investerer massivt i e-handel og innovation. Vores mål er at gøre det nemt for vores kunder at drive forretning. På trods af vores størrelse, har vi formået at bevare en stærk familiekultur. Kramps medarbejdere er entusiastiske, professionelle og engagerede. Vi taler vores kunders sprog, forstår deres udfordringer og gør os fortjent til deres tillid ved at overgå deres forventninger. Vi tænker og arbejder aktivt sammen med dem for at yde en service uden sidestykke. Vores løfte ’It’s that easy’ er forankret i vores kultur og DNA.

Vil du være en del af vores familie?

Lyder ovenstående spændende, og er du klar til at tage udfordringen op? Så send din ansøgning via ’APPLY’-knappen. Hvis du har brug for yderligere information inden du søger, kan du kontakte Sales Director Allan Pedersen på 4122 8260 eller på allan.pedersen@kramp.com

Skjern (DK)