Logistikchef til Kramp Danmark

#REQ0010035

Vi søger en nytænkende og fagligt stærk Logistikchef der brænder for at skabe værdi for forretningen gennem ledelse af ledere samt den samlede produktion på vores lager i Skjern. Du tager et synligt ansvar for at produktionen/ lageret er effektivt og at den udvikles i takt med markedet.

Du er vant til at være taktisk leder og trives med at bringe dine ledere i ”spil”. Du er synlig i din ledelse og du er vant til at sætte rammen for at gennemføre den daglige produktion. I samarbejde med dine ledere, sikrer du optimal daglig bemanding og højst mulig udnyttelse af de tilgængelige ressourcer. Du får ansvar for rekruttering, udvikling og afvikling af ledere og specialister i din afdeling.

Som Logistikchef får du det samlede ansvar for drift af lageret, herunder opfyldelse af lovkrav, sikkerheds- og myndighedskrav. Du sikrer løbende opfølgning på den daglige produktion og KPI’er og medvirker til at styrke det interne samarbejde.

Du får en central rolle i Kramps nordiske vækststrategi, og udarbejder selvstændigt forretningsplaner for lageret som understøtter denne strategi. Forventningen vil være, at du i samarbejde med dine lederkolleger vedvarende skal udøve ledelse mod lønsomme kundevendte løsninger. Igennem et konstant optimeringsfokus skal du således kunne tænke nyt og efterfølgende kunne gennemføre beslutningerne indtil målet er nået.

Vi har høje forventninger til dig

Det bedste udgangspunkt for at kunne blive en succes i jobbet som logistikchef, er at du har minimum 5 års ledererfaring med ledelse af ledere, suppleret med en lederuddannelse på videregående niveau. Du har erfaring fra en lignende rolle hvor du med succes har ledet et automatiseret lager/ produktion og hvor du har skabt mærkbare forbedringer indenfor leveringskvalitet, effektivitet og personaleledelse.

Du har også haft succes med ledelse af forandringer og du kommunikerer ubesværet til alle niveauer og medarbejdergrupper. Du har solid erfaring med styring, optimering og udvikling i et produktionsmiljø og har vist at du kan forankre LEAN i praksis. Flair for it på brugerniveau er en selvfølge.

Du har gennem din erfaring også oparbejdet solid erfaring med organisationsudvikling samt team- og medarbejderudvikling.

Som person er du kompromisløs i din stræben efter resultater og medarbejderengagement. Du er proaktiv og selvstændig og udfordrer det eksisterende. Du er vedholdende og drøfter dine tanker med lederteamet, så I sammen kan skabe synergi. Du har let ved at skabe tillid og få den gode dialog. Du kan skabe et naturligt følgeskab og har en ambitiøs indstilling til at ville lykkedes i fællesskab.

Du bliver en del af et lederteam på 9 ledere og specialister, der refererer ind til Director Operations Nordic

Din udvikling er vores udvikling – og det tager vi et fælles ansvar for

Du vil møde klare forventninger til dine løsninger og dine resultater, og din succes afhænger af din evne til at være ambitiøs og kompromisløs med det du laver samtidig med at dine kolleger og samarbejdspartnere får en god oplevelse i kontakten med dig. Vi forventer, at du kender din afdelings mål og ved, hvordan du bidrager hertil. Du får sparring og udviklende feedback undervejs, og når du skaber resultater, anerkender vi det. Når vi siger, at der forude venter ansvar og udviklingsmuligheder – så mener vi det.

Send din ansøgning

Vi indkalder til samtale løbende og afslutter rekrutteringen når vi har den rette kandidat til jobbet. Send din motiverede ansøgning hurtigst muligt og kom i betragtning til et spændende job hos os.

Du kan kontakte Director Operations Nordic, Stefan Garsdal på 41 22 83 30 (kun hverdage i tidsrummet kl. 16.00 – 18.00) hvis du ønsker at høre mere om jobbet inden du søger.

Stillingen søges via ’APPLY’-knappen

Skjern (DK)