Application Consultant Logistics

#REQ0010133

Zoek jij een uitdagende rol? Heb je kennis van en interesse in de nieuwste IT-technologieën en trends? De collega’s in onze zelfsturende teams zijn volop in beweging en zoeken een nieuw teamlid die ambitieus is en analytisch sterk. Jij zorgt voor de juiste configuratie, ontwikkeling en ondersteuning van onze Supply Chain. Ben je nieuwsgierig geworden, lees dan gauw verder!


Wat is je rol?

Als Application Consultant Logistics ben jij verantwoordelijk voor de specificaties en implementaties van veranderingen in ons Warehouse Management Systeem (WMS) en ons Transport Management Systeem (TMS). Je vertaalt de functionele behoeften van de business in functionele ontwerpen en user stories en zorgt voor een correcte configuratie van de logistieke applicaties. Daarnaast draai je samen met je collega's mee in (internationale) Supply Chain projecten.

Ook houd jij je bezig met:

 • het plannen en begeleiden van nieuwe functionaliteiten voor je collega's, zowel in ondersteuning als het onderhoud
 • het ontwikkelen en uitvoeren van testen
 • bijhouden van nieuwe ontwikkelingen, handleidingen en releases
 • 3e lijns support
   

Wie ben jij?

Bij deze functie hoort een aantal functie-eisen:

 • Bachelor diploma in Business Administration of Information Technology
 • Kennis van WMS en TMS systemen
 • Ervaring met het Agile werken
 • Goede beheersing van de Engelse taal
   

Herken jij jezelf als pro-actief, oplossingsgericht en een echte teamspeler? Sta je open voor verandering en ga je voor kwaliteit? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.
 

Wat bieden wij jou?
Je bent onderdeel van het Supply Chain team en samen met 7 enthousiaste collega’s zorg je voor de verdere ontwikkeling van de logistieke processen binnen onze organisatie. Samen met je collega’s bepaal jij de positie van Supply Chain applicaties en oplossingen. Je werkt vanuit ons kantoor in Varsseveld en wordt onderdeel van de IT-organisatie, die op dit moment bestaat uit ongeveer 160 (internationale) collega's.

We zijn een ambitieuze, hard groeiende en financieel gezonde organisatie. Je mag van ons daarom het nodige verwachten. We hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Dit roepen we niet alleen, maar we maken het ook waar. Bijvoorbeeld met een persoonlijk opleidingsbudget en de Anjo Foundation.

Naast een goed maandsalaris bieden wij ook:

 • Winstdelingsregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Ruime pensioenregeling
 • Een heel enthousiast team en veel vrijheid in jouw rol
 • 25 vakantiedagen én 12 ATV dagen
   

Wie zijn wij?
Johan Kramp begon in 1951 vanuit zijn garage in Varsseveld. Als fietsend ging hij de grens over naar Duitsland: het begin van het internationale miljoenenbedrijf dat we vandaag de dag zijn. De principes van toen staan nog steeds als een huis, maar dan in de tijd van nu. Dankzij onze ambities zijn wij actief in heel Europa en hebben we een leidende positie in de agrarische markt voor onderdelen. We investeren volop in E-Business en innovatie. Wij geloven dat we het hiermee makkelijk kunnen maken voor klanten en essentieel zijn.

Werken bij Kramp betekent werken met ruim 3.000 internationale collega's. Het unieke hierin is, dat we ondanks de grootte onze familiecultuur hebben behouden. De mensen van Kramp zijn enthousiast, professioneel en betrokken. Wij spreken de taal van de klant, begrijpen de uitdagingen en denken actief mee. Service verlenen, sparren met klanten, vertrouwen verdienen en verwachtingen overtreffen. Het zit onze mensen in het bloed. Wat we klanten beloven – ‘it’s that easy’ – is verankerd in onze cultuur.
 

Procedure
Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton!
 

Contact

Heb jij vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Sophie ten Berge (Recruiter).
E: sophie.ten.berge@kramp.com 

Varsseveld (NL)